reklama

Ach śpij kochanie...

U nas dzis byl kryzys w dzien. ale wychodzi Marysce zab wiec nie powinno mnie to dziwic.

poza tym z usypianiem nocnym nie ma problemu. i tak jak pisze Joasiek, jak ja zajmuje sie mala lub szymek to nie budzi sie (20.00-8.00), ale jak zostaje z niania to budzi sie w nocy. ale nie biore jej do lozka tylko glaszcze w jej lozeczku, albo daje picie:tak:

reklama
U nas dzis byl kryzys w dzien. ale wychodzi Marysce zab wiec nie powinno mnie to dziwic.

poza tym z usypianiem nocnym nie ma problemu. i tak jak pisze Joasiek, jak ja zajmuje sie mala lub szymek to nie budzi sie (20.00-8.00), ale jak zostaje z niania to budzi sie w nocy. ale nie biore jej do lozka tylko glaszcze w jej lozeczku, albo daje picie:tak:

U mnie jest to samo, jak zostawiamy Małgosię z teściami. W sobotę spędziła pół dnia u teściów i wieczorem był problem z zaśnięciem, a w nocy częste pobudki:-(

u mnie odpukaź, ostatnio nie jest najgorzej :tak: Lenka szybko zasypia, bez żadnych problemów, ma w nocy pobudki ale szybko zasypia :-) Już wiem że jak w dzień śpi 2 razy to częściej się budzi w nocy, jak śpi tylko raz to noc spokojniejsza.

A teraz ciekawostka, na Andrzejki byliśmy u znajomych i Lenka z nami balowała do północy wogóle nie chciała spać, nie marudziła tylko grzecznie się bawiła :-D, a później normalnie pobudka o 7, wyspana :-), chyba jakaś imprezowiczka mi rośnie :szok:

mnie dzis spotkala mila niespodzianka. polozylam mala na poludniowa drzemke, wlaczylam kolysanke, i przyppomnialam sobie ze musze cos w kuchni zrobic. jak poszlam do niej za 5 min to spala!!:szok: i obudzila sie po ponad dwoch godzinach!!

ja tak chce codziennie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry