reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
mnie dzis spotkala mila niespodzianka. polozylam mala na poludniowa drzemke, wlaczylam kolysanke, i przyppomnialam sobie ze musze cos w kuchni zrobic. jak poszlam do niej za 5 min to spala!!:szok: i obudzila sie po ponad dwoch godzinach!!

ja tak chce codziennie!!
szczęściara z ciebie Lil kate, przy kołysankach to ja bym szybciej zasnęła niż moja córcia:zawstydzona/y:

Bardzo mało jem, zero węglowodanów właściwie. Gdybym ci napisała dokładnie co znajduje się w moim menu, to byś się za głowę złapała:baffled:. Plus ćwiczenia. Do tego karmię małą, więc waga leci. Nawet dziś się nie złamałam przy własnych urodzinach.

Bardzo mało jem, zero węglowodanów właściwie. Gdybym ci napisała dokładnie co znajduje się w moim menu, to byś się za głowę złapała:baffled:. Plus ćwiczenia. Do tego karmię małą, więc waga leci. Nawet dziś się nie złamałam przy własnych urodzinach.
Wszystkiego najlepszego Miśka!!! I gratuluję zgubienia 4 kg!!!. Zdradź jednak co jesz, bo u mnie waga stanęła. Może jem jeszcze za dużo :confused: Rozumiem, że z pokarmem nie masz problemów? A czy łykasz jakieś witaminy?

Wszystkiego najlepszego Miśka!!! I gratuluję zgubienia 4 kg!!!. Zdradź jednak co jesz, bo u mnie waga stanęła. Może jem jeszcze za dużo :confused: Rozumiem, że z pokarmem nie masz problemów? A czy łykasz jakieś witaminy?
Z pokarmem zero problemów, łykam witaminy prenatal, dla karmiących i w ciąży. Kasiu, dziś np zjadłam: jogurt naturalny plus jabłuszko, potem jajko, 2 plasterki szynki drobiowej, gruszkę, twaróg naturalny, pomidorek, mnóstwo herbaty i wody:-D

reklama
Miśka wszystkiego najlepszego:tak:
dla ciebie bukiecik
29_11049270951.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry