Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,problem w tym że jest usypiany na rękach:-(.Do wózka nie w łóżeczku też zle,a jest co bujać 10 kilo to nie mało.Na noc idzie spać o 20-20.30 i śpi do 9.00-10.i na szczęscie sam usypia tylko że śpi ze mną w łóżku.Ciekawa jestem jak to będzie jak mąż wróci i będziemy spać w trójkę.

Tylko trzeba ja było przełozyć, bo zasnęła w poprzek łózka, na kołdrze, z nóżkami wystawionymi na zewnątrz :-)Joasiu, Milenka już to umie. Ja też się bałam do powrotu samodzielnego zasypiania, ale niepotrzebnie. Super!!!:-):-):-)Ja dziś na próbę zostawiłam Milenkę samą żeby usnęła w łóżeczku bez mojej pomocy i po 2 minutach płakania zasnęła, ani razu nie musiałam do niej wchodzićTylko trzeba ja było przełozyć, bo zasnęła w poprzek łózka, na kołdrze, z nóżkami wystawionymi na zewnątrz :-)
Joasiu, Milenka już to umie. Ja też się bałam do powrotu samodzielnego zasypiania, ale niepotrzebnie. Super!!!:-):-):-)