rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj,tak!Oj tak!Z tymi nockami,to zalezy u kogo tak super;-):-).Nasze cycusiowe lubia sobie possac w nocy;-)![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj,tak!Oj tak!Z tymi nockami,to zalezy u kogo tak super;-):-).Nasze cycusiowe lubia sobie possac w nocy;-)![]()

Raz, że Małgosia u teściów przed świętami jak byłam w szpitalu zupełnie oduczyła się zasypiać sama. Teraz jeszcze doszła choroba i budzi się co 1,5-2 godziny w nocy. Wczoraj usnęła około 21, a o 23 zaczęła płakać i usypiałam ją do północy. Później jeszcze 3 razy pobudka i za każdym razem usypianie przez 25-40 minut
Ostatnia pobudka o 4.30, a wstała przed 7. Po dzisiejszej nocy padam na nos
moja butelkowa tez lubi sobie podziumdziac buteleczke z 3 razy w nocyZ tymi nockami,to zalezy u kogo tak super;-):-).Nasze cycusiowe lubia sobie possac w nocy;-)![]()

chyba nadrabia zaległości w jedzeniu przez ta chorobęo ranyJenni poszla spac o 21 a o 7.15 spadla z lozkaale byl krzyk
![]()

biedactwo tak sie kreci jak spi
w sumie Weronika też dlatego ona nie może z nami spać
ok godziny 7 budze sie a Julki kolo mnie nie ma (przestaraszylam sie w pierwszym momencie) ale patrze a ta stoi kolo lozka patrzy sie na mnie i sie smieje

, do tego nie chciała usnać w środku nocy, a że wcześniej mi sie filmu zachciało oglądać, no to własciwie się nie miałam jak umyć i moja oaleta sprowadziła się do mycia zebów w szalonym pędzie