Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a u nas 4 razy Zosia się budziła :// chyba ząbek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, aż sama nie wierzę ale się udało
Pierwszy raz obudziła się już o 22 i wtedy postanowiłam zaaplikować butlę, na początku był ryk, ale wiedziałam, że jak znów ulegnę, to nie posunę się ani krok na przód. Z 5 minut to trwało i zaczęła ciągnąć mleczko z butli, potem troszkę pokołysałam i do łózia. Druga pobudka o 3.00, była bezproblemowa, nie robiła foch, tylko grzecznie wypiła ze 100 ml i zasnęła obok mnie, potem jeszcze jedno mleczko o 5.30 i już niestety było po spaniu. Nie mogę uwierzyć, że się udało. Dziś mam nadzieję będzie podobnie, no i może pośpi trochę dłużej rano
I to nie jest prima aprilis:-)a ja dziś w nocy się zbuntowałam i nie dałam Wiktorii cycusia, aż sama nie wierzę ale się udało
Pierwszy raz obudziła się już o 22 i wtedy postanowiłam zaaplikować butlę, na początku był ryk, ale wiedziałam, że jak znów ulegnę, to nie posunę się ani krok na przód. Z 5 minut to trwało i zaczęła ciągnąć mleczko z butli, potem troszkę pokołysałam i do łózia. Druga pobudka o 3.00, była bezproblemowa, nie robiła foch, tylko grzecznie wypiła ze 100 ml i zasnęła obok mnie, potem jeszcze jedno mleczko o 5.30 i już niestety było po spaniu. Nie mogę uwierzyć, że się udało. Dziś mam nadzieję będzie podobnie, no i może pośpi trochę dłużej rano
I to nie jest prima aprilis:-)
karola-4, Wiktoria niedawno się przekonała do butli i do innych płynów niż mój cycuś, zresztą też niedawno. Byłam bardzo uparta, codziennie kilka razy dziennie robiłam butlę i z uporem maniaka zachecałam, w końcu się przekonała, choć ilości, które wypijała były bardzo małe, góra 40 - 60 ml. W dzień odstawiłam ją od cyca jakoś na początku marca, ale w nocy nie dawała się oszukać, aż do wczorajno fajnie zazdroszcze u mnie bedzie problem bo Szymek nigdy nie uznawal butelki ani smoka jedyny plyn obcy jaki przyjmuje to woda z kubka ze slomka wiec u mnie nie pojdzie tak latwo![]()

jakias niecala minutke i mala ma mleczko....