reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
U nas trzy pobudki, ale to i tak mało w porównaniu z tym jak mała ciagnęła cycusia. Za pierwszym razem płakała strasznie:zawstydzona/y:, nie chciała butli, domagała się wiecie czego ...., aż w końcu spłakana zasnęła, następne pobudki juz na mleczko, głodna wypiła co dali, ale bardzo mało może po 60 ml:-(Wstała o 6.45, o godzinę póxniej niz wczoraj, dobre i to. Teraz śpi w butach:tak:, bo rano bylismy złożyć jej wniosek paszportowy i w drodze powrotnej zasnęła w samochodzie.

a moja małpa po zmianie czasu jakieś cyrki z zasypianiem odstawia :wściekła/y:

wczoraj zasneła o 22.12 po ponad 40 minutach usypiania :no:
na szczęście śpi całą noc bez pobudki - wstała o 7.20 :-)

za to Izka wstawała na siku o 5 :rofl2:

Rozalka,gratulacje!!!!

Kondzio mial przerwe w spaniu miedzy 23.30 a 1.30.Dziąsła napuchniete ma w kilku miejscach .W koncu spal z nami,polozyl sie na mnie:szok: i jakos dotrwalismy do rana:sorry2:

Wszystko dobrze, ale z robieniem mleka w środu nocy, nawet jak wszystko przygotowane to :szok:, z cyckiem z jednej strony było łatwiej i szybciej, ale juz miałam dosyć:zawstydzona/y:, więc nie będę narzekać, mam nadzieję, że moje dziecko, bedzie się coraz rzadziej budzić na to mleczko z butli:tak:

Boze, a u nas noc straszna. !!!!!!!!!!!!!!! Zaczynam odstawiac Milene od cyca, bo ona chyba sie juz od niego uzaleznila . Dzis ciagle mnie mietolila po cycach - bola mnie teraz jak cholera!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Za to przypomnialam sobie, ze tutaj jest do kupienia gotowe mleczko w jednorazowych buteleczkach. Tylko sie je podgrzewa (jesli jest zimne), wlewa do butelki i podaje dziecku. No i to jest rozwiazanie.

A u nas noce ostatnio oki...
Filip ma strasznie napuchnięte dziąsła, ale chyba go to nie meczy, bo narazie w ciągu tygodnia jego wzmożonego ząbkowania raz dałam mu panadol...

reklama
Wszystko dobrze, ale z robieniem mleka w środu nocy, nawet jak wszystko przygotowane to :szok:, z cyckiem z jednej strony było łatwiej i szybciej, ale juz miałam dosyć:zawstydzona/y:, więc nie będę narzekać, mam nadzieję, że moje dziecko, bedzie się coraz rzadziej budzić na to mleczko z butli:tak:
Tak będzie,zobaczysz,mała coraz rzadziej będzie sie budziła.U nas tak własnie jest.Za to w dzień je więcej i chętniej.:tak:
Aaaa!I ja w nocy robiłam coraz cieńsze mleko,żeby żołądek odzwyczajał sie od jedzenia i u nas odniosło pożądany skutek jak na razie.A pamiętam te noce i cycuś co 2 h....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry