karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
co dwie Karoliny to nie jedna ;-) razme mamy 4 cycy![]()
Dokladnie

Moje po ostatniej nocy sa bardzo obolale (Milka je molestowala)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co dwie Karoliny to nie jedna ;-) razme mamy 4 cycy![]()

Moje po ostatniej nocy sa bardzo obolale (Milka je molestowala)Kuba tez śpi.Ma podobnie jedna drzemkę,koło 11.30.12.00.Śpi przecietnie 2-2,5hWeronika tez juz spii juz w dzień sypia tylko raz ok 11 zrezygnowała z drugiej popoludniowej dżemki

ja sie ociagam ale zaczne postanowilam ze do wycieczki tj. 25 sierpnia napewno nie bede karmila dam sobie realny czas bo jakbym zdeklarowala sie ze do konca lipca to bym moze nie dotrzymala slowa a tak juz nastawiam sie psychicznie a ti chyba podstawa odstawienia abym nie uleglaOdstawianie to proces,więc zaczełabym juz teraz.Nie pojechałabym na wycieczkę,ze świerzo "odstawionym"od cycusia dzieciaczkiem.Nigdy nie wiesz jak to mały przeżyje(oby było dobrze).Jednak na Twoim miejscu zaczełabym już teraz ograniczać,próbować z mlekiem modyfikowanym...U nas to trwało dłużej niz miesiąc.Karolina a ty juz zaczełaś walkę???ja sie ociagam ale zaczne postanowilam ze do wycieczki tj. 25 sierpnia napewno nie bede karmila dam sobie realny czas bo jakbym zdeklarowala sie ze do konca lipca to bym moze nie dotrzymala slowa a tak juz nastawiam sie psychicznie a ti chyba podstawa odstawienia abym nie ulegla