WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ach... mogłyby nastać na nowo takcie czasy;-) Victor spał od 20:30 do 7:45 bez żadnych nocnych pobudek
Wyspałam się jak nigdy
Mogłyby już wyjść te zębolki to byłby spokój

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak długo karmisz tylko w nocy?Może przez ten najgorszy czas przeczekaj z odstawieniem zupełnym.U nas noc marudna strasznie (zab wylazi Milence). Najgorsze jest to ze jestem w trakcie odstawiania malej od piersi (w dzien juz nie je) i wlasnie powinnam zaczac ptrzestac karmic w nocy (ale jak to zrobic jak sama jestem zmeczona a Milenie zeby dokuczaja).
No dokładnie,jak nie jest aż tak żle,to próbuj.Musisz sama wyczuć.No chyba,że jakoś Milka ciężko te zębole przechodzi,to nie ma co jej stresu dokładać.Rozalka, dzis jest 9 dzien jak nie karmie w dzien. Ja jednak raczej postaram sie teraz odzwyczajac od nocnego karmienia, bo tak jak piszesz, pozniej beda wychodzily kolejne zeby.
Hihihi tylko patrzec jak zacznie usypiac na podlodzeKAROLINA super za tak ladnie Ci idzie odstawianie Milki!!!! w nocy tez bedzie OK i skoro juz jestes natawiona na odstawianie to nie zwlekaj!!!! POWODZENIA!!!!
Lusiek spal tej nbocy tylko 10godzin a w dzien jak zwykle nic i mi dzis padla na krzeselku do karmienia....pierwszy raz taka akcja..bidus zmeczona...