Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak długo karmisz tylko w nocy?Może przez ten najgorszy czas przeczekaj z odstawieniem zupełnym.U nas noc marudna strasznie (zab wylazi Milence). Najgorsze jest to ze jestem w trakcie odstawiania malej od piersi (w dzien juz nie je) i wlasnie powinnam zaczac ptrzestac karmic w nocy (ale jak to zrobic jak sama jestem zmeczona a Milenie zeby dokuczaja).
I mozna tak bardzo długo...Ja odstawiałam mimo,że Kuba ząbkował,ale nie był koszmarnie marudny i nie gorączkował,więc nie było żle
No dokładnie,jak nie jest aż tak żle,to próbuj.Musisz sama wyczuć.No chyba,że jakoś Milka ciężko te zębole przechodzi,to nie ma co jej stresu dokładać.Rozalka, dzis jest 9 dzien jak nie karmie w dzien. Ja jednak raczej postaram sie teraz odzwyczajac od nocnego karmienia, bo tak jak piszesz, pozniej beda wychodzily kolejne zeby.

Hihihi tylko patrzec jak zacznie usypiac na podlodzeKAROLINA super za tak ladnie Ci idzie odstawianie Milki!!!! w nocy tez bedzie OK i skoro juz jestes natawiona na odstawianie to nie zwlekaj!!!! POWODZENIA!!!!
Lusiek spal tej nbocy tylko 10godzin a w dzien jak zwykle nic i mi dzis padla na krzeselku do karmienia....pierwszy raz taka akcja..bidus zmeczona...

Nie spodziewałam się wobec tego, że zaśnie po południu, a ona o 16 zaczęła trzeć oczy, więc się położyłam z nią i znów zasnęłyśmy razem, Oli obudziła się o 19tej, ja trochę wcześniej.
Nie spodziewam się, że wcześnie się położymy na noc