reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Ewamat, to ja pocichutku pogratuluję, żeby nie zapeszyć :sorry2:

A ja zaraz spadam do łóżka, bo Oli dziś zasnęła parę minut po 20, aż się boję co będzie w nocy :szok:

No i tak jak się obawiałam, Oli obudziła się w nocy ok 1wszej i nie spała z dobre pół godziny, kręciła się, wstawała, ciągnęła cyca, aż w końcu zaczęła się domagać butli mleka i dopiero jak jej dałam 180 ml to zasnęła. Spała do 9.45.
Chyba była poprostu głodna, bo wieczorej zjadła na kolację tylko maleńką porcję warzyw z wody, może ze 150 g.

Emilka spała od 22:00 do 9:30 i ją tata obudził muzyką i ja spałam dość długo a nie lubie tak wstawać bo jeszcze w piżamie jestem a o 11:00 mam autobus do pracy :rofl2:

A moje dziecko jeszcze śpi. Usnęła sama w pokoiku. Ale potem popłakiwała i wierciła sie całą noc. Ja teraz piję w pracy Red Bulla, a ona jeszcze odsypia. Ciekawe co będzie wieczorem. Chyba przyczyna jest ta trójeczka, która jeszcze się nie przecięła.

Oli dziś nie spała w ciągu dnia i wieczorem też miała kłopoty z zaśnięciem. Najpierw musiał leżeć z nami Tomek, ale i tak nie mogła zasnąć. Przy drugim podejściu Oli zażyczyła sobie Pauliny zamiast tatusia i koło 23 wreszcie padła :dry:

reklama
U nas nocka z dwoma pobudkami:sorry2:
i dwa razy chciala mleko....raz ok 1 pozniej jescze 5 .........staralam sie tego o 5 nie slyszec ale tak wyla i krzyczala mama meko........ze sie zlitowalam i poszlam zrobic:laugh2:
kurcze nie wim co jest, ona zamiast coraz mniej to coraz wiecej tego mleka pije, najgorzej ze w nocy:baffled:

Do góry