reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

Położyłam Kube o 21.00 prawie,a i tak wstał o 6.00:baffled:
No nie mogę go przestawic.Może po kilku dniach jakoś da radę.:tak:

reklama
Emilka zasneła o 21:00 i wstała 7:45:tak:pewnie jeszcze by u nas pospała ale ja nie chciałam jej do nas zabierać :no2:bo od 2 czy 3 dni śpi tylko u siebie i nie chce by znowu u nas w nocy lądowała:sorry2: bo ja potem jestem strasznie połamana :nerd:

Ostatnia edycja:
U nas od czasu zasypiania bez cyca Oli późno zasypia (23 i nawet po!), budzi się 9-10 (dziś o 10.15 :szok:). No i od 2 dni zaypia mi w dzień, a od 2 tygodni tego nie robiła, to chyba przez to, że nauczyła zasypiać się bez cyca.

Emilka kolejną noc spała u siebie mimo 2 przebudzeń minutowych (ja jeszcze nie spałam) nie wylądowała u nas
o 21:00 zaniesiona do siebie zasneła w 5 minut obudziła się 8:00 ja pospałam do 8:30 ;-)

reklama
Do góry