Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Obudziła się wcześniej, nie wiem, która była, bo byłam strasznie śpiąca i nie miałam siły się podnieść, postękała, ale jak ją pogłaskałam po pleckach, to zasnęła. Teraz oczywiście nadal śpi :-)Dobrze ze nasze rady pomoga komus a nie tylko namWitam wszystkie mamusie:-)
Od wczoraj czytam ten wątek, postanowiłam że przeczytam cały, ale narazie jestem na 25 stronie, a więc jeszcze sporo mi zostało......
Muszę powiedzieć, że wiele rad tutaj znalazłam odnośnie usypiania maluszka. Moja Nadzia ma prawie 5 miesięcy i wciąż mamy problemy z usypianiem.
Otóż mała zasypia tylko na rączkach:-(. Waży już 7 kilo i cięzko jest mi ją ciągle nosić...Dziś próbowałam ją ululać w łóżeczku ale męczyła się godzinę i w efekcie wziełam ją na rączki i zasneła od razu. Chciałabym żeby nauczyła się zasypiać sama. I żeby w nocy tyle nie jadła. Budzi się co 3 godziny. Tyle je w nocy a potem w dzień są problemy z brzuszkiem.
Dziewczyny czy wasze pociechy jak miały 5 miesięcy to również tyle jadły w nocy? Dodam, że moja je mleko sztuczne.
:-)