Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ano widzisz.Sinlac jest od 5 miesiąca.

Wychodzenie z łóżka, rzucanie się, gadanie, wołanie sto razy siku. Dziś to już się wkurzyłam i o godz. 23.30 jak nie chciała spać, to położyłam na siłę, jak wstawała, to kładłam z uporem maniaka. Darła się jakby ktoś ją obdzierał ze skóry
czekałam tylko aż sąsiedzi zaczną walić w kaloryfery
Po 5 minutach się zmęczyła, przestała płakać i zasnęła :-( Żal mi było jak diabli, ale wczoraj też mi było żal i w efekcie Oli poszła spać przed 1 w nocy
Nie wiem, co się dzieje, Oli nigdy wcześnie nie chodziła spać, ale koło tej 22 już mi super zasypiała przy butli, a ostatnio jest masakra.

tak nie mogła się dobudzić, także wstała dopiero o 9. Mam nadzieję, że to pomoże, choć wiem, że może mieć też taki skutek, że zaśnie np w czasie popołudniowej zabawy i wtedy na noc znów nie będzie mogła zasnąć zbyt łatwo.
Zawsze szla spac na drzemke miedzy 9 a 10 teraz chodzi okolo 12-13 i budza ja o 15 bo wiem ze wieczorem bylyby cyrki jakbym jej dala dluzej pospac a wieczorem jest ryk i wstawanie z lozka i walenie w drzwi zeby jej otworzyc i wypuscic
Poprawka: mleko stoi nie wypite u Pauliny w pokojuNie chce go pić. Dałam w niekapku, a nie w butli jak daję w czasie snu i leży nietknięte.
Bunt pełną parą.Ja mam ostatnio problemy z Jenni jak i z wieczornym tak i w poludnieZawsze szla spac na drzemke miedzy 9 a 10 teraz chodzi okolo 12-13 i budza ja o 15 bo wiem ze wieczorem bylyby cyrki jakbym jej dala dluzej pospac a wieczorem jest ryk i wstawanie z lozka i walenie w drzwi zeby jej otworzyc i wypuscic
![]()