Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
narzekaj ile chcesz no ale pewnie byłoby lepiej gdybys nie miał powodu;-)Także i tak nie powinnam narzekać
![]()

i na prześcieradle, którego nie lubię, bo się zciąga
mam dwa super wygodne z gumką, ale akurat wczoraj zdążyłam zmienić, więc teraz oba są w brudowniku. A i w trójkę będziemy spać pod jedną kołdrą, bo drugą Oliwka też zarzygała 
To nocka nieciekawaU nas przy anginie były co dawkę Augmentinu, dopiero się skończyły, jak po 2 dniach antybiotyk Oliwce zmienili.
A dziś będę spała bez poduszkii na prześcieradle, którego nie lubię, bo się zciąga
mam dwa super wygodne z gumką, ale akurat wczoraj zdążyłam zmienić, więc teraz oba są w brudowniku. A i w trójkę będziemy spać pod jedną kołdrą, bo drugą Oliwka też zarzygała
![]()

A co tam, dla mnie i dla Oliwki jedna kołdra starczy, a małżonek za karę będzie spał bez![]()

chyba tylko mój małżonek). Tyle, że tak jak przypuszczałam, była głodna (zwróciła z tym boczkiem całą kolację i mleko) więc obudziła się na mleko 2 razy - o 4 i o 7.