Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mam nadzieje,że to jest związane z ząbkowaniem i niedługo się skończy.
Na dodatek o 7 godzinie wstała i nie chce spać, oj będę dziś miała śpiący dzień, chyba położę się przy najbliższej okazji.
. Najgorsze jest to, że taki jest jej sposób na zasypianie i przy tych ząbkowych marudzeniach też na pogodne pobudki, bo inaczej jest RYK
Kasiu, tak było u mnie wczoraj, kropka w kropkę, z tym, że pobudka jeszcze wcześniej, bo o 6 z minutamiAle miałam koszmarną noc. Nie wiem ile razy Oli budziła się z płaczem, ale mam wrażenie, że z dwadzieścia :sick: Cała niemalże noc w niewygodnej pozycji z cycem w buzi, jak tylko wypadał, po chwili budziła się z płaczemNa dodatek o 7 godzinie wstała i nie chce spać, oj będę dziś miała śpiący dzień, chyba położę się przy najbliższej okazji.
. Makabra
. Chodziłam cały dzień jak śnięta ryba, a ona sobie 5 drzemek urządziła, szkoda, ze każda nie dłuższa niż 20 min. Dzisiaj było lepiej, co prawda bez rewelacji, ale przynajmnie pobudka o ludzkiej porze, bo 0 7.45