reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Nocka dzisiaj KOSZMARNA:angry: najgorsza chyba ze wszystkich...jestem kompletnie nie wyspana i bola mnie cycusie <cala noc ssala piers i nie chciala puscic>
co sie dzieje z moim dzieckiem, bo ja nie wiem....:dry::confused:

Nocka dzisiaj KOSZMARNA:angry: najgorsza chyba ze wszystkich...

U nas to samo :wściekła/y: Nigdy jeszcze się nie zdarzyło (poza paroma nocami jak Oli była maleńka), żeby w nocy nie chciała spać. A dziś w nocy obudziła się o 1 i nie chciała już spać, wszelkie próby usypiania kończyły się wielkim rykiem. Przetrzymała mnie tak prawie do 4, w końcu wpadłam na pomysł, że może dziąsła ją męczą i podałam Ibum. Po 15 minutach od podania syropu zasnęła. Jednak budziła się o 6 i 7 a o 8 już nie chciała spać w ogóle.

Kuba też gorzej dziś spał.Płakał przez sen,musiałam go utulić i zasypiał ponownie No ale jadł tylko raz o 1.00,chciałam mu dać cycusia drugi raz jak się budził ,ale nawet nie chciał.:tak:Może to ta pogoda,mnie w nocy bolała głowa.

My usypianie mieliśmy koszmarne, od 20 wybudzał się co pół godziny i bardzo płakał!!!
Poźniej pobudka o 2,5,6 i 8...
Smarowałam mu dziąsła żelem, ale nie widziałam poprawy. Lekarka zapisała nam hydroksizine -macie jakieś z tym doświadczenie? Jak dzisiaj tak będzie to chyba mu to podam bo za bardzo się męczy!

Beza, mały jest pewnie niespokojny przez ząbkowanie :confused: Hydroksizina to jednak lek uspokajający. Ja bym nie sięgała odrazu po taki lek :no: Spróbowałabym najpierw syrop p/bólowy dla niemowląt (oczywiście nie stale, ale w okresie wielkiego marudzenia raz na noc można dać), żel na dziąsła, no i czopki homeopatyczne Viburcol, sama jeszcze nie kupiłam ich, ale słyszałam dobre opinie, a są całkowicie bezpieczne:
Heel Polska

reklama
A u nas dziś Filip wstał za przed siódmą..zaskoczył mnie, bo wcale juz nie chciał spać...a ostatnio spał do 9...no i z powodu tak wczesnej pobudki miał trzy drzemki po 1:15 właśnie się obudził:rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry