reklama

Ach śpij kochanie...

w takiej sytuacji polecam smoczki na noc aventu.sa fosforyzujace wiec swieca i maluch sam sobie znajduje

Moja Lenka jak kwiczy w nocy to nawet oczy nie otwiera, więc ja muszę wstać i dac jej smoczka i dalej sobie śpi.
Dzisiejsza nocka też fajna chyba moja córa wiedziała że imprezuję i ona musi spać, jedzenie dopiero o 5.45 :szok: i od razy zasnęła do 7.40 :tak: a teraz śpi z tatusiem :-)

reklama
u nas ostatnie dwie noce były z ciagłym budzeniem sie Milenki. juz tez spi ze mna w łózku i nadal sie ciagle budziła. juz nawet nie licze ile razy to było.

Czytając Wasze posty się trochę uspokoiłam, bo Majka się ostatnio stale budzi w nocy (teraz już miała trzy przebudzenia) i zaczęłam się doszukiwac jakiejś choroby. Lekarka twierdzi, że to ząbki. Możliwe, bo jeszcze nie ma. Ale z Waszych doświadczeń wynika, ze to normalny okres. Mam nadzieję, ze przejściowy. U starszej córki tego nie miałam, bo ona źle sypiała od samego początku. Ale Majeczka spała bardzo ładnie i tu nagle ...:crazy:

Ewamat, u nas własnie tak było jak u Ciebie, Oli sypiała super w nocy od samego urodzenia, a teraz jest co noc kilka lub kilkanaście pobudek :-(

U Kuby ze spaniem troszkę się uspokoiło.Trzy ostatnie nocki tylko jedna pobudka koło24.00,a wtedy gdzieś koło 4.30-5.00.Potem zasypia na pół godzinki.Katar mu powoli przechodzi,więc go już tak nie męczy w nocy.:tak:

2 ostanie noce nie odbiegały od normy, czyli ok 3 pobudek na mleczko, ale w piątek po kąpieli mała nie mogła usnąć. Długo ciągnęła cycusia i za skarby świata nie chciała być odłożona do łóżeczka. Już mi sie wydawało, że śpi, więc delikatnie chciałam ja przełożyć i tak 5 razy:szok:, w między czasie tak tarła uszy i oczy, że myślałam, że się zadrapie na śmierć, no i na koniec ryk taki, że podczas kolek się tak nie darła. Z godzinę trwało lulanie, noszenie i pocieszanie. Aż w końcu usnęła. A to wszystko przez te zębole okropne. Ta pierwsza dolna prawa jedynka już dobrze widoczna, a ten płacz związany był z wyżynaniem drugiej. Biedne te nasze maluchy:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry