zima
Zaangażowana w BB
Mama Sówka sliczny brzuszek! i ten pepek fajnie wyglada, mi nie wyszedl i dalej mam dziorke tyle, ze plytsza:-)
meganne fajnie wygladasz!!
meganne fajnie wygladasz!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)no wiesz bałam się, że po naszym ostatnim nieporozumieniu już nie wkleisz swojej buziulkiktóra nota bene jest baaardzo sympatyczna
a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??
Meganne i MamoSówka - super!! bardzo ładne brzuszki![]()
a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??![]()

no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)
dla mnie się zmieniłaś na buzi, ale nadal jesteś ładna, kto wie czy nie ładniejsza
;-) a podejście masz najlepsze jakie można mieć!oj, bo mam tylko kilka zdjęć z brzuszkiem i zawsze mam jakąś dziwną minę albo podwójny podbródek... wstydam się swojej gęby, która ostatnio spuchła jakoś.... Zresztą widziałaś mnie już![]()
e tam podwójny podbródek.. mi to czasem nawet trzy wychodzą
dawaj buziulkę a nie sie wstydzisz!!nasze gwiazdeczki :-)
nasze gwiazdeczki :-)