reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

Super z Was rodzinka :-) jak z obrazka :-) i widzę że ciepło u Was, bo u nas zimnica, bez kurtek ani rusz, choć w południe w słońcu było dość ciepło.

Muszę też wyciągnąć aparat z szafy:baffled:

reklama
Dziękujemy dziewczyny:zawstydzona/y: ale jak już kiedyś pisałam ja stara dupa jestem, ale czuję się młodo.:-D

MARTOLINKA o nie ja już przy dwójce dziekuję bardzo , a ci dwaj chłopcy to dzieci mojej koleżanki-sąsiadki taka stała ekipa do codziennych zabaw.

Oglądałam te Wasze ostatnie fotki i wciąż nie wyrabiałam się z odpisaniem a więc z miarę ostatnich:

Maxwell zdjęcie przy lodówce rozwaliło mnie... biedne dzieci, lodówka na kłódkę...

Polaa Twoje chłopaka to póki co zupełnie inni, a może mi się wydaje... Dawaj następne zdjęcia Wojtusia...

Gawit
sukienka bardzo ładna i kolorek mi się podoba :)))

Mama Ty dziecini... hehe... siostra jak nic... Ty lepiej nie ściemniaj tylko się przyznaj... :pPP

Wrzucę Wam hurtowo bo potem to pewnie znów za pare miesi będę mieć czas hehe...

Załączniki

• 10082012104.jpg
    10082012104.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0891.jpg
    DSC_0891.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_1027.jpg
    DSC_1027.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_1080.jpg
    DSC_1080.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_1782.jpg
    DSC_1782.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0465.jpg
    DSC_0465.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0485.jpg
    DSC_0485.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0524.jpg
    DSC_0524.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0638.jpg
    DSC_0638.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 63
AZA tak tak ja mam 15 lat a co?:-D:-D
Śliczne zdjęcia, ty i mały pięknie wyglądacie no i przepiękny ma Konradek pokoik- superowy, bardzo mi się podoba.:tak:
Acha i widzę że kozy lubi karmić więc zapraszam do nas- sąsiad ma chyba z 5 szt więc będzie miał co robić twój synio.:tak::-)

reklama
No... nareszcie się przyznała... Czyli co, rodzeństwo jednak... :pPPPPPP Aż sprawdziłam gdzie to Twoje Krosno... no dalej już nie mogło być... ale kto wie, może w tamtą stronę tez się kiedyś wybierzemy :))))

Do góry