reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
Cleo widać, ze Igorek zadowolony!
polaa przepiękna dyńka

teraz ja zaprezentuję fotki z dzisiejszego kinderballu
z atrakcji było puszczanie baniek (każdy dostał swoje i na 10 minut było spokoju, za to podłoga cała zalana):-D zwierzątka z balonów, malowanie buziek (to oczywiscie ja uskuteczniałam, niestety nie mam żadnej fotki z mojego balonowego pokazu i bardzo jestem tym zawiedziona :-:)-D) generalnie robilam za jendoosobowy cyrk :-D
dodałam jeszcze moje popisy kulinarne;-)
nie działa mi "insert in line" nie wiem czemu :dry:

Załączniki

• DSC_1115.jpg
    DSC_1115.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 66
  • PB040225.jpg
    PB040225.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 67
  • PB040226.jpg
    PB040226.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 61
  • PB040234.jpg
    PB040234.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 65
  • PB040237.jpg
    PB040237.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 64
  • PB040238.jpg
    PB040238.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 65
  • PB040242.jpg
    PB040242.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 60
  • PB040243.jpg
    PB040243.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 63
  • PB040245.jpg
    PB040245.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 61
  • PB040246.jpg
    PB040246.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 55
dawno tu nie zagladalam
dziewczyny, dzieci haloweenowe, dynie przepiekne!
cleo, widac,ze igorek zadowolony z urodzin i prezentu!
kilolku, mialam wczesniej pisac, bo widzialam a fb (nie chce tam komentowac, bo jedna osoba mnie przesladuje, i jak tylko widzi,ze jestem aktywna to mnie nawiedza wiadomosciami :baffled:) przepiekne torty, super ci wyszly, nie rozumiem,czemu pisalas wczesnie,ze bylas srednio zadowolona ( chyba,ze cos pomylilam). a kanapki super, pozwolisz,ze odgapie,jesli bede robic impreze w domu :tak:;-) i tatwarz hello kitty, jeszcze nigdy nie widzialam,a dobry pomysl dla mojej.

reklama
torty - na koniec robienia nie miałam już sily w rękach, bo nie myślalam, ze to tak strasznie dużo ugniatania tego lukru jest i te wszystkie okienka takie powykrecane, pofalowane, już ledwo mogłam w tort trafić, bo zrobilam ich 4. 2 na wczoraj i 2 na dziś.
kanapeczki - prosze bardzo :) swego czasu Kuba tylko takie jadał. Oczywiście są wycinane foremkami do ciastek
a hello kitty znalazłam dzisiaj w googlach jak szukałam inspracji do malowania

Do góry