reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergia i problemy z nią związane

reklama
kania, u nas w żłobku sami chcieli żeby przynieść takie zaświadczenie bo inaczej nie mogą respektować diety eliminacyjnej, nawet dostałam kserokopie regulaminu w którym wyraźnie jest o tym zaświadczeniu napisane :tak: Ja się tylko zastanawiam jak zareagują na produkty tam wypisane, czy bedą robić problemy czy nie :rolleyes2:

nice, happy, moja koleżanka jedzie do takiego sanatorium na 3 tyg. ze swoją córeczką, która ma alergie i częste infekcje górnych dróg oddechowych :happy:

A ja od kilku dni gotuje Patrykowi kaszke manną na wodzie i daje razem z deserkiem wieczorem, narazie jest ok. Wogóle to myśle że on może nie być na gluten uczulony tylko na drożdże, które są w pieczywie :confused: Pamiętam, że źle reagował jak karmiłam go piersią i jadłam coś z drożdżami :sorry2:

Roxannka rozumiem, mnie nie kazali zaświadczenia przynosić ale może uda mi się załatwić i wówczas zaczną myśleć szanowne panie... Ooo widzisz może rzeczywiście gluten tu nie jest problemem. Zobaczysz zresztą ja po tej kaszce będzie.

Dzwoniłam dzisiaj do dwóch przychodni przyszpitalnych w których Pudzianek chodzi do alergologa.
W jednej termin na koniec stycznia, w drugiej na połowę lutego - cudnie!

Natolin a ja zapisywałam się do alergologa w piatek i mam termin 12 grudnia a gdybym mogła rano to nawet na początek grudnia.

No to ja nie wiem czemu ja mam takiego pecha :baffled: ale trzeciego skierowania już nie skombinuję.
Jedna z tych dwóch to bardzo dobra lekarka, polecana nam przez znajomego lekarza, więc rozumiem, że się czeka, ale z tym drugim lekarzem to nie rozumiem:confused:

reklama
a ja czekam na załozenie karty i wtedy lekarka będzie mi mogła przepisać recepte z p anie x. Teraz za 10 dni leku płace 26 zl a tak 1 gr.

Do góry