makuc
Fanka BB :)
NICE przykro mi, że sarnina jednak nie jest dla Przemka :-(
odnosnie testów to ostatnio tez dosyć powaznie się nad ich zrobieniem zastanawiam. Do roczku juz niedaleko, więc ten czas jakos przewegetujemy a potem mam nadzieję, że juz z górki będzie. Tzn. przynajmniej będe miała pewność czego tak naprawde unikać, bo teraz już kompletnie zglupiałam i dochodze do wniosku, że ta plamka to również z opóźnieniem przez coś sie czerwona mogła zrobic.
Dzisiaj Aliczki buza wygląda podobnie jak wczoraj. Także :-
-
-(. Niedługo poprzestanę na dawani jej kilku produktów i sama na dietę bezkrowia przejdę. Ręce opadają od tej niemocy i konieczności patrzenia na męczenie się naszych Szkrabów. Acha i zdecydowałam z tym Pepti spróbowac. mam nadzieję, że kaszki na nim robione przejda "kubki smakowe" liczki i jakoś to będzie...
odnosnie testów to ostatnio tez dosyć powaznie się nad ich zrobieniem zastanawiam. Do roczku juz niedaleko, więc ten czas jakos przewegetujemy a potem mam nadzieję, że juz z górki będzie. Tzn. przynajmniej będe miała pewność czego tak naprawde unikać, bo teraz już kompletnie zglupiałam i dochodze do wniosku, że ta plamka to również z opóźnieniem przez coś sie czerwona mogła zrobic.
Dzisiaj Aliczki buza wygląda podobnie jak wczoraj. Także :-