reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergia i problemy z nią związane

Ja też nie jestem za tym by podawać chipsy dziecku zwłaszcza takiemu małemu, zresztą my tak rzadko coś takiego jemy, a jak już to wtedy gdy Ona już smacznie sobie śpi a co do słodkiego jak wiem z jakiego pochodzenia jest ciasto to czemu mam jej nie dać spróbować. Wszystkiego trzeba dawać po troszku takie jest moje zdanie, ale to tylko moje :-)

reklama
no ja niestety czipsy jem raczej i też na nieszczęście wieczorem kiedy niunia już spi a ja się relaksuje.Napewno kiedyś będzie jadła bo nie da się uniknąć ale teraz to nie ma potrzeby.

Nice super!!!
ja też daję tylko wodę do picia, ciasta nie widzę potrzeby dawać, a chipsy to uważam naprawdę za nierozsądne dziecku rocznemu podawać.

Ja to raz w roku może mam naprawdę wielką ochotę i wtedy MUSZĘ kupić- ale Pepsi.Najśmieszniejsze,że zawsze w zimie,jak jest duży mróz...wtedy mi te bąbelki smakują:szok::sorry2:

Cześć Dziewczyny, witam po dłuuuugiej nieobecności :-)
Na wstępie chciałam Was bardzo przeprosić bo odpowiedzi na moje pytania napewno gdzieś już tu są, ale przeszukanie wątku zajeło by mi pewnie tydzień więc liczę na pomoc. Otóż pytanie pierwsze czy robiłyście już badania krwi w kierunku alergii ?
Czy bez takich badań próbujecie wprowadzać produkty mleczne ?

Mam też problem z mlekiem bo jemy cały czas Pepti 2 czy pora już zmienić jeśli tak to na co bo 3 chyba nie ma ? :no::no:
I przysięgam, że ostatnie.... ;-) ile razy dziennie dajecie jeszcze mleko ?

reklama
Do góry