reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
W sumie athena to ja zaczynam Cię rozumieć, jest tyle pięknych kompletów że na prawdę strasznie ciężko jest się w tym wszystkim zdecydować:)

Ita85 ja też kupiłam to łóżeczko Mały miś co Ty, tylko u mnie w sklepie kosztowało 265zł (też z szufladą). Zakupiłam właśnie pościel z kubusiem nr. 6 KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3 -EL.100 x 135 NOWOŚĆ (1013668869) - Aukcje internetowe Allegro długo się zastanawiałam, ale jednak zaryzykowałam. Czyli mam juz dwie..., ale kurde kusi mnie jeszcze ta z troskliwym misiem żółta co podała Gosiagro, tylo 3 to już chyba za dużo :(

no ja podałam pierwszego lepszego linka, ale i tak dałam więcej niż Ty:baffled:dałam 278 plus przesyłka tyle że u nas w Toruniu nigdzie nie było takiego łóżeczka, a więc trudno.
ta pościel z Kubusiem cudowna, też na nią spoglądam, ale sama nie wiem, drugą chciałam tańszą i raczej się na nią nie zdecyduję.
i ogólnie myślę że dwa komplety wystarczą Tobie:tak::tak::tak:

A ja sie przyczajam na taki kocyk bawelniany , tylko niewiem czy w sklepie nie jest przypadkiem tańszy , firma H&M na allegro 49,90 zł, moze któras bedzie w sklepie to by lukła co? Albo nawet podobny,ale taki materiałowy czy cos. a59a2926605f46e1.jpg

reklama
Do góry