reklama
Witaj Karolina,niestety nie pomoge Ci,ale moja córka ma 6 m-cy i ten sam problem, z tym ze jeszcze je tylko cycusia z malymi wyjatkami kiedy probowala jedzenia ze sloiczkow.Az sie boje co bedzie jak zacznie jesc tylko rzeczy "normalne" zamiast mleczka mojego.
A czy widzialas moze w ksiegarniach tego typu ksiazki,tzn. z przepisami dla malych brzdacow a w dodatku alergikow?
A czy widzialas moze w ksiegarniach tego typu ksiazki,tzn. z przepisami dla malych brzdacow a w dodatku alergikow?
MOJ SYNEK MA 6 MIESIECY I TEN SAM PROBLEM CO WASZE DZIECI.
POLECAM ZAPYTAC WASZEGO PEDIATRE, ON WAM DA "KSIAZECZKĘ KUCHARSKĄ DLA MAŁEGO ALERGIKA"
ZAPYTAJCIE!!!
POLECAM ZAPYTAC WASZEGO PEDIATRE, ON WAM DA "KSIAZECZKĘ KUCHARSKĄ DLA MAŁEGO ALERGIKA"
ZAPYTAJCIE!!!
Mój synuś też cierpi na skazę .Więc nie dostaje nic mlecznego (krowiego).Białko krowie zastępuję dużymi ilościami białka kurzego ,wieprzowego ,indyk ,królik.
Karmie piersią więc mam już poyżej uszu wędliny i mięsa .Ale naszczeście pomalutku Miłosz przechodzi na własne pokarmy i tu również ...staram sie wciskać mu jak najwięcej szynki.Aha ,nie znosi modyfikowanego mleka ...pluje nim.
Alwe wiem ze bez mleka da się żyć.Starszy synek cierpiał na skaże przez 2,5 roku i teraz jest duży i zdrowy
Karmie piersią więc mam już poyżej uszu wędliny i mięsa .Ale naszczeście pomalutku Miłosz przechodzi na własne pokarmy i tu również ...staram sie wciskać mu jak najwięcej szynki.Aha ,nie znosi modyfikowanego mleka ...pluje nim.
Alwe wiem ze bez mleka da się żyć.Starszy synek cierpiał na skaże przez 2,5 roku i teraz jest duży i zdrowy
rany!! widze,ze duzo dzieci ma skaze i azs moj maluszek ma dopiero 3 miesiace i poki co ja jestem na diecie. polecam ksiazki z przepisami dla wegan. przewaznie potrawy sa zdrowe i tak skomponowane aby uzupelniac diete.
loli a jak to jest z jajkami?? mozna je jesc?? czytalam gdzies,ze jajka sa bardzo alergenne
loli a jak to jest z jajkami?? mozna je jesc?? czytalam gdzies,ze jajka sa bardzo alergenne
reklama
magdazłodzi
Fanka BB :)
Czesc i ja dołaczam do grona Kasia tez jest skazowxcem
Jajka niestety odpadaja i niewolno ich jesc przy alergii
Jajka niestety odpadaja i niewolno ich jesc przy alergii