• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Badania

reklama
gratulacje nadia! ja tez bede drzala co do profilu cukru (jeszcze nia mialam), bo nawet przed ciaza mialam zawsze niski poziom.

A ja mam pytanko do Was zwiazane wlasnie z badaniem cukru poprzez wypicie glukozy.Czy to badanie Wasz gin Wam zelecil po badaniu poziomu cukru z krwi?I gdy sie okazalo,ze wyniki sa dziwne jakies to wtedy ta glukoza?Bo ja,najblizsza wizyte mam 8 czerwca,odbiore wtedy wyniki min. badan cukru z krwi.W pierwszej ciazy nie mialam robionych badan przez glukoze i sama nie wiem czy nie powinnam sie o to dopomniec...???

Pozdrawiam

Katka ja mialam badania poniewaz u mnie w rodzinie dziedziczna jest cukrzyca ... moze po prostu spytaj o co chodzi z tymi badaniami swojego gin, i czy bedziesz tez skierowana na nie :)

Katka, ja dostałam skierowanie na badanie najpierw naczczo a potem pije 50 ml glukozy i po godzinie znowu pobieranie krwi. Mysle że skierowanie dostaje się za sam fakt bycia w połowie ciązy, poniewaz u mnie nie bylo żadnych problemów z cukrem.

Wyniki badan pozytywne :) ufff .... kolejne badania to jak zwykle mocz, morfologia, cukier we krwi i odczyn Cooubsa (chyba dobrze napisalam ::) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry