reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania

Nadia kochana to ze nikt nie napisal , nie znaczy ze nikt nie trzymal ;) .. nie chcialysmy zapeszyc :) ... strasznie sie ciesze ze wszystkie badania wyszly pozytywnie ... widocznie wtedy mialas jakies lekkie "zachwianie" :) ... ale teraz juz sie nie martw :-*

reklama
Wiem, wiem, tak własnie myślałam :)
Teraz ja trzymam kciuki za Twoje, Loji i Renik usg żeby maluszki pokazały się w całej okazałości ;D
Ja będe próbować jutro i pojutrze dostać się na to bezpłatne usg 4d :laugh:

adasia pisze:
Nadia - ja Ci radzę na dobry cukier -więcej słodyczy  :D
Pozdrowienia Adasia
:laugh: wmuszam w siebie ile tylko mogę, i jak widać są ciut lepsze wyniki ;)

Dzieki dziewczynki za te kciuki :* :)

Wlasnie odebralam wyniki ::)

krwinki biale  11.4 (zmniejszyly sie :) ) normal 4,0-10,0

Hematokryt 35,4 (zmniejszyl sie ) norma 37,0-47,0

Wskaźniki czerwonokrwinkowe RDW 15,1 %  norma 11,6-14,8

Rozmaz:
wartosc b NEUT 7,85 norma 2,5-5,0
%           NEUT 70,5 norma 45,0-70,0

%          LYMPH 19,6 norma 20-45,0

Mocz :
dosc liczne bakterie w preparacie

Glukoza w surowicy : 58mg/dl   norma 70-105

Reszta w normie

Nie wiem czy sie cieszyc , smucic czy olewac ...........

MoniQa - te wyniki na moje oko nie są wcale złe - miałam gorsze i gin mi powiedział że nic się nie dzieje, tylko trza popatrzeć czy w nstaępnym badaniu sie nie pogorsza

Monika ja też mam świeże badanka :
krwinki białe - 10,57 - [4,00 -10,00]
hematokryt - 36,8- [37,0-47,0]
nie miałam morfologii z rozmazem więc nie wiem co tam słychać ;)
Mocz OK
Cosik nam hematokryt leci

Agus , Loja dzieki dziewczeta :-* ... wlasnie siedze u mojej mamy ... oczywiscie wpadlam z obledem w oczach ::) ... niom i moja mama " specjalista wszystkich dziedzin ;D " ( zreszta jak pewnie kazda mama  wg Nas ;) ) tez stwierdzila ze nie sa zle :)

reklama
Do góry