reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

kroliczki-czekolady_gif.jpg

W ramach świątecznego nastroju :D

Załączniki

• kroliczki-czekolady_gif.jpg
    kroliczki-czekolady_gif.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 240
reklama
Jugo swietne te zdjecie :D
Ja się juz czuję świetnie :) , a mała no ten wstrętny katar jest , rano po przebudzeniu dalej zielony a tak w dzień to tylko z dwa razy już nocha odciągamy ;)
Jutro chyba z nią skocze na kontrolę bo mam opaseczki i tak do odebrania niedaleko poradni :)
A co do zastrzyku dasz radę ! ;*

xbum: pewnie, że warto skoczyć na kontrolę, zwłaszcza, że święta za pasem i potem to tylko szpital jakby cos się działo. A tak zbadają, słuchają i będzie lepiej :)

luska: na szczęście leki różnie wpływają na poszczególne osoby, wiec liczę, że u mnie może być inaczej :)

julia: dzisiaj w 12 dniu pęcherzyki miały po około 1,5 - 1,6 cm, a zastrzyk mam wziąć 14 dnia. Wezmę sobie na wieczór pewnie, żeby jeszcze miały czas na podrośniecie.

julia: ostatnio miałam w 18 dniu owu, a teraz wyjdzie, że trochę szybciej, bo jak wezmę zastrzyk tego 14 dnia to owu może być 15-16 dc. A może i 17 pewnie jak się uprze :) Fajnie, że podobnie wyjdzie z terminami :D Liczę na to, że się pochwalimy II niedługo :D:D:D

luska: przeoczyłam pytanie o cenę, ja mam na paragonie niecałe 70 zł, wiec podobnie. A ponoć one potrafią dwa razy tyle kosztować! Sprawdzałam w swojej aptece w której zwykle kupuję i kosztuje prawie 140 zł :|

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry