Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Azylek po zwiększonej dawce encortonu(obecnie 15 mg, wcześniej przed owu 5) puchnę od jakiegoś tygodnia. Mąż mówi, że muszę coś wymyślić bo sam zauważył :/ zwłaszcza puchnie mi twarz ( jak człowiek po chemiiTęczowa a jak po tym sterydzie sie czujesz? Puchniesz ? Dzisiaj nocka tez zaliczona na podłodze?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
) a odczuć jakiś innych nie mam. Co do nocy to niestety już nawet podłoga się nie sprawuje. Dziś udało mi się zasnąć na podłodze na 2 godziny, potem na chwilę wpadłam do łóżka i mąż mnie przytulił więc na chwilę zasnęłam, jak on wstał tak już po moim spaniu. Teraz po popołudniu się przespałamJugo tak jest po sterydzie niestety :/ całe dzieciństwo brałam sterydy więc wiem z czym to się wiąże, ale zrobię wszystko aby szczęśliwie donosić ciążę! Nad umówieniem się do lekarza myślę i się boję dzwonić :/( wiem, że to głupie, ale lęk, że coś będzie nie tak jest silniejsze od mnie). Może jutro zadzwonię umówię się na 4-5 kwietnia. Co prawda już udało mi się jak na Irlandzkie warunki wcześnie umówić się na scan (19.04) i na spotkanie z ginekologiem(28.04). ale i tak nie będę tyle czekać bo umrę z niepewnościteczowa: a może organizm się musi przyzwyczaić do większej dawki? czy to po prostu tak jest? A lekarza kiedy masz?