Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Azylek po zwiększonej dawce encortonu(obecnie 15 mg, wcześniej przed owu 5) puchnę od jakiegoś tygodnia. Mąż mówi, że muszę coś wymyślić bo sam zauważył :/ zwłaszcza puchnie mi twarz ( jak człowiek po chemiiTęczowa a jak po tym sterydzie sie czujesz? Puchniesz ? Dzisiaj nocka tez zaliczona na podłodze?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
) a odczuć jakiś innych nie mam. Co do nocy to niestety już nawet podłoga się nie sprawuje. Dziś udało mi się zasnąć na podłodze na 2 godziny, potem na chwilę wpadłam do łóżka i mąż mnie przytulił więc na chwilę zasnęłam, jak on wstał tak już po moim spaniu. Teraz po popołudniu się przespałamJugo tak jest po sterydzie niestety :/ całe dzieciństwo brałam sterydy więc wiem z czym to się wiąże, ale zrobię wszystko aby szczęśliwie donosić ciążę! Nad umówieniem się do lekarza myślę i się boję dzwonić :/( wiem, że to głupie, ale lęk, że coś będzie nie tak jest silniejsze od mnie). Może jutro zadzwonię umówię się na 4-5 kwietnia. Co prawda już udało mi się jak na Irlandzkie warunki wcześnie umówić się na scan (19.04) i na spotkanie z ginekologiem(28.04). ale i tak nie będę tyle czekać bo umrę z niepewnościteczowa: a może organizm się musi przyzwyczaić do większej dawki? czy to po prostu tak jest? A lekarza kiedy masz?