reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa tak jak mowisz, zdrowie fasoli najważniejsze. Tak mi sue wydawało wlasnie, ze po sterydach sie puchnie, ale to jest przejściowe pewnie co? ;)
Prawidłowo z tym lekarzem, ja kurde nie potrafię tak, taka pipa chyba jestem :/
Jugo ja dzis tez załatany cały dzien, nie wiem w co łapy wsadzić [emoji15]
Jutro pieczenie, zakupy, chyba sie rozdwoje [emoji12][emoji52]
Bum super koszyk, dawaj kinderka [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
niestety po sterydach problem ze schudnięciem jest większy niż normalnie, ale co tam!

reklama
Witam

Karola dobrze ze sytuacja opanowana!:) i super jak juz jest serduszko;)

Nessi kochana jak sie czujesz? Pojechalas do tej swojej starej ginki?

Milego dnia!

Jugoslawa jeszcze dzis idw na nocke:/
Musze dzia swieconke przygotowac...
U mnie pojawil sie plodny sluz to oznacza ze od dzis mam duze szanse?;)
Niby takie proste ale wole zapytac heh

Karola cudowne wieści z rana :) gratuluje [emoji7] przynajmniej Święta spędzisz w pozytywnym nastroju, bo kurczaczek ładnie sie wykluł :)
Julia w takim razie juz sie zaczął okres płodny, a który dzis dc i na kiedy wypada owu? Możecie powili zacząć działać, bo w dobrej jakości śluzie i sprawne plemniczki mogą nawet do 5 dni przezyc podobno ;)
Miłego pracowitego dnia dziewczyny :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek dzis jest 19dc, owu niby jutro pojutrze niewiem sama hihi;) w kazdym badz razie pani doktor kazala sie starac dzis i jutro;) bo w niedziele mowila ze bedzie za pozno:)

Ide spac dobranoc:)

Hej dziewczyny :) Karola ah Cię straszy od samego początku a nas przy okazji. Dobrze ze wszystko w porządku :)
Jula trzymam kciuki za święta, nie ma bata żeby zajączek was ominął, śluz płodnych można szaleć :)
Bum jak tam zdrówko Twoje i małej :) wiosna idzie nie ma co chorować :)

Kochane przesyłam Wam pomoc na dziś. Jak już umylyscie okna... To nic, możecie zabrudzeń znowu :)

Załączniki

• 1458895863335.jpg
    1458895863335.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Kurczyca a dziękuję z małą miałam dziś zawitać lekarza ale widać wczorajszy spacer na nocha jej dobrze zrobił i katar znikł nawet ten gęsty , a ja też już ok :)
Ooo takiego Pana to chcę na dziś by gotował , piekł za mnie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry