reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

tęczowa: nie no jasne, ciąża ważniejsza :) A z tym, że boisz się dzwonić to rozumiem...Za granica jednak opieka trochę inaczej wygląda niż u nas i to podejście do ciąży jest inne. Wiem, że niektóre dziewczyny się bardzo przejmują tym, że tyją w ciąży, że puchną, wiem, że są różne podejścia do tematu. Dla mnie tez najważniejsze byłoby szczęśliwe donoszenie dzieciątka, a wszystko inne można po porodzie załatwiać :D
pewnie, że się da wszystko! ja tutaj zapiszę się do polskiego gina, który de facto pomimo, że jest dziwny i bardzo chamski to zlecił mi mnóstwo badań i skierował mnie do szpitala, gdzie teraz opieką obejmują mnie od samego początku a nie od 12 tygodnia. Baaa nawet przysłali mi bez widzenia receptę na luteinę, co na prawdę można uznać za szczyt szaleństwa :D

reklama
Łooo to faktycznie można pominąć fakt, że jest chamski i dziwny :D Dla większego dobra :)
wiesz to może być też zasługa mojego niewyparzonego języka, bo ja do niego trafiłam kiedy byłam w trakcie poronienia i Pan był obojętny i niedelikatny więc trochę po nim pojechałam ( chyba w poczekalni mnie słyszeli, bo jak wychodziłam to widziałam otwarte usta, jakby ze zdziwienia). Przyszłam po 6 tygodniach i Pan bez zająknięcia od razu pobrał 7 próbek krwi :)

tęczowa: no i dobrze, lekarz powinien też umieć okazać empatię. Ustawiłaś go sobie i dobrze :D

A co z resztą dziewczyn ? Wychodzić z ukrycia :D Do świąt się pewnie szykują...sprzątają, piorą, gotują, okna myją :D

Byłam po te kosmetyki.. Jechałam autobusem aż nagle tak mi się niedobrze zrobiło że musiałam wysiąść na najbliższym przystanku.. To było uczucie jak się krecicie na karuzeli i nagle ktoś ją zatrzymał i wszystko "wraca" na swoje miejsce... Masakra brrr.. teraz trochę lepiej ale głowa mnie trochę rozbolala

A my wróciliśmy zz zakupów , kasa poszła a nic prawie nie ma eh jak ja lubię te zakupy...

Moja córcia koszyczek ma uzupełniony
haha :D jutro musze zanieść te koszyki do kwiaciarni by mi przystroila bo ja to talentu takiego nie mam :D
IMG_20160324_184912-480x853.jpg

Załączniki

• IMG_20160324_184912-480x853.jpg
    IMG_20160324_184912-480x853.jpg
    106 KB · Wyświetleń: 354
Tęczowa tak jak mowisz, zdrowie fasoli najważniejsze. Tak mi sue wydawało wlasnie, ze po sterydach sie puchnie, ale to jest przejściowe pewnie co? ;)
Prawidłowo z tym lekarzem, ja kurde nie potrafię tak, taka pipa chyba jestem :/
Jugo ja dzis tez załatany cały dzien, nie wiem w co łapy wsadzić [emoji15]
Jutro pieczenie, zakupy, chyba sie rozdwoje [emoji12][emoji52]
Bum super koszyk, dawaj kinderka [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

azylek nie oddam :D
Moje dziecko je uwielbia a szczególnie to w środku :D
Unies umie to w sobotę będzie niosła swój a co tam ;)
Chociaż ona ta za słodkim zbytnio nie przepada , więc koszyczek na miesiąc będzie :)

A mi się nic tez nie chce ...
Trzeba się dziś wcześniej położyć ..

Reszta ciekawe co robi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry