aspekt
Fanka BB :)
Twój wynik to mniej niż 0,2. Może to być 0,0001, może być 0,19. Nie ustalisz tego. I nie ma żadnej potrzeby tego ustalać. Na tę chwilę nie jesteś w ciąży.Czy mogę ten wynik odczytać jako 0,2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Twój wynik to mniej niż 0,2. Może to być 0,0001, może być 0,19. Nie ustalisz tego. I nie ma żadnej potrzeby tego ustalać. Na tę chwilę nie jesteś w ciąży.Czy mogę ten wynik odczytać jako 0,2
Czy mogę ten wynik odczytać jako 0,2
Ja również mam pytanie test domowy pozytywny z drugą jasna beta w sobote tylko 1.530 natomiast jzu dzis po 2 dniach 3.08 czy możliwe ze wczesna jednak ciąża będzie bo Miesiączki brak wynik powtórzę w środę bo jednak cos rośnie"Beta hCG w ciąży rośnie z dnia na dzień. Przyjmuje się, że wynik poniżej 5 mIU/ml oznacza, że kobieta nie jest w ciąży. "
Jeżeli masz więc 0,5 - nie jesteś w ciąży.
A robiłeś w tym samym laboratorium? Niby coś się dzieje ale strasznie wolno rośnie, wie nie nastawialabym się jakoś specjalnie. Poza tym dziwne, że przy takiej becie testy wychodziły pozytywne.Ja również mam pytanie test domowy pozytywny z drugą jasna beta w sobote tylko 1.530 natomiast jzu dzis po 2 dniach 3.08 czy możliwe ze wczesna jednak ciąża będzie bo Miesiączki brak wynik powtórzę w środę bo jednak cos rośnie
A koło wyniku nie ma znaczka <?Cześć
Nurtuje mnie jedna kwestia, w lipcu miałam robiona betę przed zabiegiem chiruegicznym, zwykła procedura żeby wykluczyć ciąże. W dniu spodziewanej miesiączki wynosiła 0,200
Od dwóch miesięcy staramy się, poerwszy cykl nie zaskoczył. Natomiast teraz mam mętlik w głowietydzień po owulacji ( był monitoring) beta wyniosła 2,33 (tak wiem, jestem niecierpliwa
) zastanawia mnie czy to może już świadczyć ze zaskoczyło ? Zrobię betę za 3 dni, wtedy będę 3 dni przed @
Jest! Nie zaiwqzylam goA koło wyniku nie ma znaczka <?
Ok dzięki !!Czyli wynik jest mniejszy, niż 2,3, ale jak bardzo mniejszy, to laboratorium już nie oznacza. Niestety, to nie ciąża...