• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta zrobiona 5 dni przed miesiaczka

Patrycja35

Fanka BB :)
Hej kochane..to moj 1wszy post wiec prosze o wyrozumialosc..staramy sie z mezem o 3 dziecko..ostatnio starania zakonczyly sie fiaskiem i wizyta na oddziale...dzis z robilam bete...a dokładnie 5 dni przed miesiaczka wynik wynosi 137.99
Czy ktoras z Was tez robila bete przed terminem miesiaczki? Ile wynosiła

reklama
reklama
Nie doczytalam tego postu, to juz duza dziewczyna :) A usg z kiedy? Ciekawe ile bedzie u mnie w tym samym tygodniu. Masz jej fotki z usg, co robila? Ja mam jak ssie paluszka :)
Ja miałam w środę wizytę ,następna 31 lipca ,nie mam zdjęć bo już jest duża i tylko częściami mógł zrobić , ha ha No też jestem ciekawa ile Twój będzie miał ,skoro tak fajnie rośnie ;) a imię już masz?

Dawid to mój mąż ;) Luka jest świetne ,mi dla chłopca też podobał się Fabian :) Ale wybór należy do Was a wiem że łatwo nie jest , ja czytam znaczenie imion ,bo coś w tym jest ;)
To ma piekne imie i jest wszedzie to imie, Dawid, David.
Imie Luka podsunela mi mama, mowi ze piekne a ja sie zastanawialam, ciesze sie ze Ci sie podoba. Po wlosku i szwajcarsku jest pisowna Luca, a w niektorych krajach Luka, pisze ze to imie pochodzi od Lukasza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry