reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Białystok i okolice

ej...dziewczyny co u Was słychać? kurcze spadłysmy juz na 5 stronę
jak mijaja wakacje? ja teraz byłam niedaleko sejn i wybieram sie jeszcze długim weekendem 11-15-08 gdzies w okolice augustowa... tylko jeszcze nie wiem gdzie dokładnie

reklama
Wszystkie kobotki na innym wątku pomykają, ten umiera śmiercią naturalną :)
ewan mój mężuś właśnie pojechał w Wasze okolice :) Pewnie pływanie na byle czym zaliczy, przynajmniej fotki se obejrzę ;D

jus oczywiscie, że pamiętamy wskakuj na watek główny bo jak zaczynamy pisać na dwóch to nam sie dyskusja rozprzega

Witam
ja niedawno się dopisałam, mieszkam pod Białymstokiem, mam córeczkę 8 miesięcy, na razie rozglądam się po forum i próbuję znaleźć odpowiedź na najbardziej nurtujące mnie pytanie. Co zrobić aby dziecko dobrze spało w nocy? :-(
Pozdrawiam

Witam,ja mieszkam w Straży koło Czarnej Białostockiej.Mam 2 dzieci-13 lat chłopak i 16 miesięcy dziewczynka.Do Czarnej często jeżdżę do teściów,syn tam chodzi do szkoły a mąż do pracy.Pozdrawiam was bardzo serdecznie.

reklama
Do góry