Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
;-)
:-(
wiec lekarki są ostrożne - mam obserwować i jakby pojawiła się wysypka taka jak wkłócie od igły i zaczęło sinieć to natychmiast do lekarza albo pogotowie
:-(
;-)
), mieszkam w Bielsku od niedawna, na osiedlu Wojska Polskiego, w moim posiadaniu znajduje się mąż, sztuk jedna, syn, sztuk jedna, oraz zwierzęta domowe w postaci psa, kota, węża i rybek. Przeniosłam się tu z dość daleka (kujawsko-pomorskie) i poza kilkoma kolegami mojego męża i kilku sztuk z jego rodziny nie znam tu własciwie NIKOGO, a spragniona jestem kobiecego towarzystwa jak kania dżdżu...tak więc zapisuję się na tym forum ;-) koledzy męża są fantastycznymi ludźmi i bardzo ich lubię, ale pogadac z nimi o sprawach kobieco-dziecięcych jest mi trudno, walą buraka od razu i nijak dyskusji nawiązać się nie da. A szkoda.
oprócz tego mamy czopki i krople...
dostałyśmy dodatkowo jakieś wziewy z berodualu przez aeroskopic ... narazie dalej jestesmy w domku, w piątek kolejna kontrola i jesli nie będzie poprawy to czeka nas szpital:-

Się rozpisałaś na dzień dobry ;-) ale o to chodzi, przynajmniej nie musismy Cię ciągnąć za język. A nawiasem mówiąc się zastanowiłam przez chwilę jakby to bylo jakbyś napisała, że na stanie masz mężów dwóch 
No ale co tam. Fajnie, że pojawił się jakiś facecik u nas, bo niestety w pisiorkach mamy jakiś deficyt
Wszystko z czasem napewno wróci do normy i Emilka będzie świecić zdrowym przykładem 

jeszcze z 4-5 i bede wniebowzieta
ale to kwestia....mhm, 2 miesiecy.
efekty widac ponizej :-) 10 lutego idziemy na ostatnie szczepienie na WZW. Amelucha to już chyba z 10 kg waży. A jaka agresywna się zrobila
wszystko siłowo załatwia. Ona chyba nie zna pojecia delikatnosc ;-) standartem stalo sie, że podczas karmienia jej paluszki laduja w moich oczach
poza tym się przewraca juz z brzuszka na plecki i nazot
siedziemy ładnie, co prawda z mamusina pomocą, ale jednak :-) a poza tym...no zbliża się nam impreza - Elomelo kończy pół roku.... :-) powiedzcie mi kiedy to minęło? Ja sie chyba zastrzele. Nic tylko do piachu się brać