Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jakby nie było to Puńców to też Podbeskidzie więc jesteś u siebie
. Jak się tak patrzę na Twoje suwaczki to nie mogę pojąć dlaczego niektórym ludziom (czyt. moim niedoszłym teściom) tak trudno jest zrozumieć, że ślub można wziąć po urodzeniu dziecka, a nie koniecznie w ciąży:-(...Ale co tam-ślicznego masz Synusia i ładna z Was para
.
.
.Dobry wieczór:-),
Sylwiob witamy i zachęcamy do częstych odwiedzin naszego wątku. Jakby nie było to Puńców to też Podbeskidzie więc jesteś u siebie
. Jak się tak patrzę na Twoje suwaczki to nie mogę pojąć dlaczego niektórym ludziom (czyt. moim niedoszłym teściom) tak trudno jest zrozumieć, że ślub można wziąć po urodzeniu dziecka, a nie koniecznie w ciąży:-(...Ale co tam-ślicznego masz Synusia i ładna z Was para
.
. Jasiek rośnie jak na drożdżach zaczął raczkować, nadal czekamy na ząbka który jest już tuz tuż więc mały maruda się mu czasem włącza. Ewa zaczęła zerówkę w przedszkolu nawet się stęskniła za przedszkolem przez wakacje, zobaczymy jak długo;-)
. Moi nie doszli teściowe nawet nie chcieli słyszeć o ślubie cywilnym. Niedoszła teściowa stwierdziła wszem i wobec, że możemy wziąć ślub cywilny, ale o mieszkaniu razem możemy zapomnieć, dopiero po ślubie kościelnym
. Moi Rodzice nie mieli ze zrozumieniem mnie problemu;-). Też z brzuchem nie poszłabym do ślubu (moja zasada odkąd pamiętam
).
? Zadzwoniła do mojej Mamy, że jestem zła i niedobra, bo stresuję jej synusia
!!! A ja byłam tylko na chwilę w domu, jak przyjechał, bo jechałam na miasto szukać z Przyjaciółką sukni ślubnej dla niej, a jak wróciłam to już go nie było
. Synuś mamusi!!! Dopóki jego mama będzie się wtrącać to nie widzę dla nas szans; ja już jej to tłumaczyłam, moi Rodzice i dalej się wtrąca...
. Ja już się nie mogę doczekać kiedy Wiktor zacznie raczkować. Dzisiaj wyczułam na dolny dziąśle jakiś ostry punkcik; zobaczymy, co z niego wyrośnie;-).
.
?
.