Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.A jednak podejmujemy to wyzwanie i spełniamy obowiązek bycia mamami,myśle że dla Kubusia bedziesz najlepszą MAMĄ:-).
.Teraz marzy mi się łóżeczko i spanie,ale chyba nici z tego bo jak na złość idzie burza a ja jestem gorsza od moich dzieci na tym punkcie i już jestem cała zdygana
.
,no i efekt taki ze jak poszłam na strych po basenik to był niestety uszkodzony
.Ile płaczu jakie larmo:-(,no i marsz do Żywca po nowy.Pół miasta przejechane i efekty zerowe basenu brak
,mama kochana(ale sobie słodzę)wpadła na pomysł,że może w sklepie budawlanym na dziale ogrodniczym będzie,no i trafiłam był
.Co za radość
maluchy szalały jak zwarjowane warto było szukac i mordowac się na tym cieple w aucie
.A ile razy usłyszałam słowo kocham cie od Angeli a uwieżcie ona nie należy do wylewnych dzieci.
idę spać bo burza na całego.
Nic się nie boi, aż strach się przez to bać
. Dołączam do klubu z przypalonymi ramionami, wczoraj grabiłam trawę na plaży i oczywiście zapomniałam posmarować ramionka

,że od kiedy pracuje jeszcze tak nie było.Wróciłam o 22 i padłam na stole w kuchni
,mąż mi mówił że z 20min spałam masakra.
.Nie wiem czy nie muszę iść z nim do lekarza,bo stan podgorączkowy się utrzymuje a ugryzienia puchną,zreszta u Angeli to samo tylko nie w takiej ilosci i nie na buzi
.