giovannessa
Fanka BB :)
Tylko pytanie zasadnicze - kiedy nastąpi właściwy czas?Spokojnie- wszystko nastąpi w swoim czasie![]()

Melduję się nadal w całości

Może po południu lekarz mi coś tam pogrzebie i rozgrzebie, bo samo to się chyba nie ruszy...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko pytanie zasadnicze - kiedy nastąpi właściwy czas?Spokojnie- wszystko nastąpi w swoim czasie![]()

A tu widzę gorąco.Mnie to nawet zaćmienie słońca nie ruszyło...Giovanessa a ja miałam nadzieję że Wy już...trzymam kciuki za dziś, mówią że jak halny wieje to się porodówką zapełnia ale jak Ciebie nie ruszył ten czwartkowy to Ty twarda sztuka jesteś:-)
Czekam na następne 
dzięki hanna31 za pamięć, ja jeszcze jestem na pograniczu, ostatecznie osiadam 19 stycznia, teraz załatwiam wymeldunki i takie głupoty z podatkami itp...o kawie pamietamJa-onna Ty wiesz czekam na tą kawusię
, a co
...chociaż dzisiaj zamiast kawy dietetyczny marcepan w czekoladzie haha.

,a to wszystko przez "CZARNE OCZY'"
,ale może zaczne od początku.W srode mieliśmy wigilie z rejonu na 109 duszyczek.Jedzenie faijne picie no i D.j.(był zarąbiasty no i właśnie te jego czarne oczy przyniosły mi zgube).Ja co prawda nie piłam,ale zostałam mianowana barmanem Wigilii 2011r,dobrze mi szło,do czasu jak my nie chycili sztame z DJ i zaczeły się piosenki na życzenia
,a że DJ był bardzo przystojny to moja kumpela poczuła mięte do niego i zaczeła się impreza:-).Cała sala tańczyła i śpiewała,a w nie których momentach głosniej niż głośniki
.A piosenką pogrzebującą mój głos była"JEJ PIĘKNE CZARNE OCZY",tylko my oczywiście mieliśmy swoja wersje,ale jedno jest pewne ta piosenką Browar padł
,i moje gardło też.Wynik mam zapalenie oskrzeli,angine ropną i ostre zapalenie krtan
i,ale było warto jedna z imprez której nie zapomnie nikt
.A kumpela i tak wyszła z DJ.
.Nic mu nie było oprócz tego,ze był troche ospały ale to była krutka reakcja.Co do spania Matka ogólnie dalej jest tragicznie i wróciłam do syropu nasennego,bez większych cudów.Witaj- ja sobie nie dam reki uciąć ale chyba w BB nie bardzo maja wózki bliźniacze na wystawie- większość sklepów sprzedaje je z kataloguCzesc dziewczyny, jestem z BB ale tymczasem mieszkam w Holandii, czy ktos moglby polecic mi jakis dobry sklep w BB z artykułami dla dzieci??? jeszcze jestem we wczesnej ciazy ale bedac w pl chcialabym sobie poogladac co w PL oferuja... dodam ze bede miec blizniaki i poszukuje sklepu gdzie beda miec jakies blizniacze wozki, na internecie mozna sporo znalezc ale wolabym pierwsze zobaczyc w realu. bardzo fajne wozki sa firmy ABC design ale nie mam pojecia gdzie ich szukac na miescie.... pomozcie prosze![]()