Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ale ten czas okropnie szybko leci:-)
. Zdrówka dla Natalci:-)Magda ja zapomniałam ci napisać,ze mój Mati puścił smoczka dopiero29.11.2010r czyli miał juz dwa latka smoczek to cos strasznego,ale powiem ci ze dałam mu i zaraz poszedł spać bo go pare razy pociągnął9potrzebował ssania).Z butelka poszło szybko bo on bardzo odgapia od Angeliki.Andzia zaś smoczka nie miała a butelka tez szybko poszła papa,sama od siebie.Ciekawa jestem jaką podjełas decyzje i jak wam idzie.Pozdrawiam pa
jestem blada jak sciana i za chwile chyba znikne jak tak dalej pojdzie. Gacie nosze w rozmiarze 34, sama juz widze ze jestem chuda jak patyk. Wszyscy sie mnie pytaja co sie ze mna dzieje a ja juz nie wiem co mam komu mowic. Jestem wykonczona mowieniem do Leny NIE WOLNO a ona nie nalezy do aniolkow. Caly dzien jestem bez samochodu bo maz jezdzi do pracy. Nie mam jak sie wyrwac na miasto, polazic po sklepach i spotkac sie z kolezankami. Czuje sie jak wrak czlowieka. Kiedy wczoraj wreszcie wygrzebalam sie z lozka bo musialam zajechac do dentysty to po zaplombowaniu zeba Pani doktor mowi prosze zamknac usta i zacisnac zeby czy plomba nie przeszkadza to co sie dzieje?? Nie potrafie zamknac buzki!! Mam tak bardzo krzywy zgryz ze przeskoczyla mi szczeka!!
musze zdecydowac sie na aparat do zebow przed ktorym tak bardzo uciekalam, bo bedzie coraz gorzej i bedzie to postepowac!! Aparat kosztuje od 3500zl a nas za 3 miesiace czeka przeprowadzka i wielki remont ktory na pewno bedzie nas kosztowal 30 tys.!!! Ale jak tak dalej pojdzie to moze do tego czasu rente dostane....
:-):-):-):-)

- czyli zbieramy się do porodu
To juz wszystko tłumaczy dlaczego cały czas czuje nacisk na szyjkę- i cała tą resztę*