Witajcie po długiej nieobecności:-) trochę komplikacji trochę chorobowo plus ferie i czasu brak na wszystko;-) Mam problem z księgowym a raczej byłym księgowym i na gwałt

poszukuję księgowego Możecie mi polecić jakiegoś księgowego/wą ale koniecznie z Bielska. Wyobrażcie sobie że on mi przysyła deklarację VAT wczoraj (tj 25) o 20.30

Poza tym w niedzielę rozłożyła mi się Ewcia lekka infekcja dziś już ok wczoraj Jaś temp 37,2 dziś u lekarza okazało się że początki zapalenia jamy ustnej. Na dodatek doszedł do tego małż który jest gorszy niż dwoje chorych dzieci wrrr.
Wybaczcie jeśli coś pominę ale strasznie duzo nadrabiania miałam
Giovanessa no MEGA GRATULACJE duża buźka i zdróweczka dla Was,
Prychatka gratuluje córeczki w brzuszku
Milutek fajny system nadawania imion trzymam kciuki za rozwiązanie, jak tam?
Basia współczuje nieprzespanych nocek, faktycznie Mati daje czadu ale z tego co mi opsisujesz wyglada mi na to że młody protestuje przeciwko Twojej pracy
Magda Ivett te Wasze objawy to może być deprecha jak nic, potrafi siac spustoszenie straszne i ból jaki odczuwacie to też może być tego efekt umysł nastawia się że boli i boli a boli bo obawiasz się tego bólu skąd on się bierze. I nie ma co tego lekceważyć że samo minie pomoc lekarza i farmakologiczna często nieunikniona
Mery widzę że u Was chorobowo, jak dziewczynki?
Ja-
ona już zadomowiona?
Evcia MEGA GRATULACJE
Agusia ząbki no nie ty masz już takie "stare" dziecko:-)