Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kobietki mam takie pytanie, czy jeżeli ginka kazała zrobić mi badania krwi, to mogę iść sobie do przychodni i je zrobić bez skierowania, czy muszę mieć skierowanie od lekarza rodzinnego z danej przychodni ? bo ona w sumie tak tylko na kartce wypisała mi, czego wyniki chce ode mnie ;-)
tequila mi w przychodni nie zrobili takich badań. Powiedzieli, że musiałabym mieć skierowanie od lekarza z tej przychodni. Wszystkie badania robiłam prywatnie niestety...
Tequila większość badań robiłam w laboratorium Factor, to jest na ul. Głębokiej przy tylnym wyjściu galerii Pod Orłem. Tu masz link do cennika ..:: FACTOR Laboratorium analityczne ::.. badania
Takich laboratoriów jest kilka w mieście więc powinnaś bez problemu znaleźć coś blisko siebie.
Hej dziewuszki:-)
Ale martwa cisza nastała:-( Napiszcie co u Was, jak Wasze dzieciaczki:-).
U nas nic ciekawego, ja odliczam dni do porodu i każdy mi się dłuży jakby to trwało wszystko już mega długo. Dominik zdrowy, rozkręcił się na dobre, nawija od rana do wieczora i pokonaliśmy pieluche z czego bardzo się cieszę:-)
Pozdrawiam i odezwijcie się:-)
No agusia faktycznie umarło śmiercią tragiczną a kiedyś tyle się działo
Prychatka zobaczysz jak ci zleci bo już finisz masz a narazie ciesz się chwilą i Dominikiem bo później zejdzie na jakiś czas na drugi plan.
U nas masakrycznie chorobowo długo była cisza i ajk mnie łapło w poniedziałek tak jestem na antybiotyku pierwszy raz od niepamiętnych czasów mam angine ropną ale już lepiej bo do pracy wróciłam. Natalia z Patką mi od wczoraj gorączkuja Patce narazie nic nie ma ale Natka kaszle paskudnie no zobaczymy co z tego wyjdzie.
A musze się leczyć bo za tydzień mam dwa wesela do obskoczenia wiec muszę być w świetnym stanie.