reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Monia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Agusia mam nadzieje ze z malym juz dobrze! i dobrze wiem jak sie wystraszylas bo moaja miala konkretna biegunke z krwia itd i wykryto bakterie...a szkoda gadac...nam pediatra kazala dac marchwianke wtedy!

Kitka nie juz nie ulewa bo je AR-dla dzieci co ulewaja.je 180 ml co 4 godz. wsumie masz racje no ale jak patrze jak inne dzieci przybieraja na wadze to az strach....a tak mnie straszyli ze jaks ie mala urodzi to to 4 kg beda:( nawet w 62 spokojnie jeszcze wchodzi:)

reklama
Monia ogromne gratulacje

Martusia jest przesliczna... wierze, ze nie mozecie sie napatrzec na nia....

Z Olkiem juz lepiej... podalam mu lacidofil i kleik ryzowy... sama tez sie nawpinkalalam ryzu i przeszlo...
ale kleik bede mu dalej podawac bo musze go nauczyc jesc z lyzeczki, jak wroce do pracy to mama go bedzie karmila...

AGUSIAAA fajnie że z Olkiem juz lepiej :) Ja jak raz pojadałam ryżu (niewiedzac z początku że "zakleja" :( ) to Oliwka prawie przez 5 dni nie mogła kupki zrobić :( Pózniej sama nie siebie klnęłam :mad:
LILITH ty się nie przejmuj że mała tak przybiera na wadze bo jeśli rozumie karmisz ją mlekiem modyfikowanym a po tym tak nie przybiera jak po cycu ;) To jest normalne :)

Wpadlam zobaczyc co slychac :)

No to Olus juz zaniedlugo bedzie gryzl matke po cycach ;) Gratulacje!

Nie moge sie napatrzec na te Wasze dzieciaczki, ale juz na dniach bede miec chyba swoja mala :)
Jutro rano mam KTG. A od wczoraj wieczora caly czas odchodzi mi galaretowaty, przezroczysto-zoltawy sluz - pewnie czop. Do tego ciagnie i boli w podbrzuszu i kluje w pipce ;D To chyba juz niedlugo, prawda? :) :) :)

Boje sie, ale nie moge sie juz doczekac :)

Buziorki dla Was!

Sandra zdaj relacje jak było po ktg ;) Mi jak czop wypadł to jakieś 3,4 dni pózniej byłam już na porodówce ;) I nie bój się będzie wszystko dobrze :) Będziesz miała swojego bąbla po tej stronie brzuszka :D
AGUSIAAA no gratulacje wyżynania się pierwszego ząbka :) U Oliwci narazie nic nie czuć ale coś mi się zdaje że będą szły ząbki

reklama
Hej dziewczynki.
Sandra trzymaj się to napewno już bardzo bisko :) zaraz daj znać co wyszło na KTG

Gratuluję Oleczkowi pierwszego ząbka :)

Dziewczyny możecie mi poradzić czy załatwiać położną do porodu, bo nie umię się zdecydować? Ile taka sprawa kosztuje i czy macie kogoś godnego polecenia na Wyspiańskiego??

Buziaczki

Do góry