Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj zielona Słodkości ten Twój Oskarek A albumik musisz wkleić w Twoje konto-->Dane publiczne-->Podpis Spróbuj napewno się uda No i trzeba się bedzie kiedyś spotkać Bo ja w sobote nie dam rady
Narazie zmagamy się z gorączką :-[
Mały miał w poniedziałek szczepienie i niestety teraz męczy go temperatura , przed chwilą byłam w aptece i polecili mi paracetamol czopki , mam nadzieje że poskutkują , a jak nie to jutro będe musiała koniecznie jechać z nim do lekarza, bo wydaje mi się że coś za długo go trzyma.
Witaj Zielona.
Miło, że do nas dołączyłaś. Pisz często.
Chętnie bym się z Wami spotkała i "na żywo" pooglądała wasze pociech, ale idziemy na ślub na 15
Ale myślę, że jak nasz ?Adaś się urodzi to na pewno będzie okazja
Pysia- oj teraz to napewno będe częstym gościem na forum , szkoda tylko że nie odkryłam go wcześniej
Madzia- to może zorganizujemy za jakiś czas jakieś spotkanko w Bielsku i wtedy na luzie spotkamy się z naszymi pociechami Ja jestem jak najbardziej "Za" i nawet moge zająć się zorganizowaniem spotkanka jeśli macie ochote oczywiście.