Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Judytka jaka już duża No no A ty LILITH promieniujesz szczęściem
Madzia_pl teoretycznie masz jeszcze 14 dni do końca Mnie bóle dopadły dwa dni przed planowanym porodem Rozumiem że Ci się już strasznie dłuży ale wytrzymaj jeszcze troche
Madzia_pl- no wszyscy mówią że duży z niego chłopczyk ;D
A jak się urodził ważył zaledwie 2800 i mierzył 52 cm a w tej chwili waży 7100 i mierzy 64 cm :laugh:
Madzia_pl mnie też zaczyna się strasznie dłużyć (więc wiem o czym mówisz) zwłaszcza jak widzę te maluszki które dumnie prezentują nasze koleżanki
Zdecydowałam i będę rodzic w Wyspiańskim - byłam tam wczoraj i już chyba wszytsko wiem, ale oczywiście z niecierpliwością czekam na Twoją Madziu relację z porodu i wrażenia z pobytu w tym szpitalu
Czesć dziewczyny
Przed wczoraj pezez moja córke nie dostałam zawału bo połkneła pieniążka 2gr. byłam wczoraj z nią u lekarza i dała mi syropek na przeczyszczenie jak wypiła to zrobiła kupke i pieniążek wyszedł.
Chyba bym dostałą zawału jakby jej nie wyszedł i musiał iść do szpitala.
Chodziła i się chwaliła ze ma pieniążka w brzuszku. :laugh: :laugh: :laugh: