Witam. Robiłam test fakt faktem przed spodziewana miesiączka. Druga kreska jest blada. Na drugi dzień powtórzyłam test ale wieczorem(pewnie dlatego) brak drugiej kreski.Czeka m za miesiączka.. Według was ten pierwszy test może oznaczać że jestem w ciąży?
reklama
Tak zZrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Zrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźneZrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jak ja widzę kreskę, to znaczy, ze kreska jest, bo ja cieni cienia nigdy nie dostrzegam 
A jeśli wychodzi druga kreska, to lepiej od razu zrób betę, bo niech się tak zdarzy, że kolejny test znowu wyjdzie negatywny i znowu będziesz rozmyślać, analizować, a po co, skoro możesz mieć pewność od razu
A jeśli wychodzi druga kreska, to lepiej od razu zrób betę, bo niech się tak zdarzy, że kolejny test znowu wyjdzie negatywny i znowu będziesz rozmyślać, analizować, a po co, skoro możesz mieć pewność od razu
Anianie93
Fanka BB :)
Miałam identyczną [emoji6] z każdym kolejnym dniem była mocniejsza ale robiłam z porannego moczu. Teraz mamy 25tydzień [emoji4] powtórz test tak jak należy ale na moje możesz już się cieszyć [emoji6]Tak z
Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźne
Mała.czarna
Fanka BB :)
A po jakim czasie wyszła Ci ta druga keska ?
Ja zrobiłabym bete 
Jak jest odczytana po czasie to negatywny wynik.Tak z
Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźne
reklama
Kreska wyszła od razuA po jakim czasie wyszła Ci ta druga keska ?Ja zrobiłabym bete
![]()
reklama