reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

no coż z tymi przespanymi nocami to liczę że róznie to moze być i pewnie będzie tym bardziej że dwójka:crazy:Baśka to pewnie dłużej by spała gdyby nie brat który konkretnie sie o jedzenie upomni więc de facto długo poczekamy na całą noc...

natomiast mam pytanie ile dzieci powinny spać w ciągu dnia?ogólnie moje spią tylko na spacerze i to też z przerwami nie mniej w ciągu dnia oczy otwrte i nic ale jak zaczynam ich delikatnie usypiać tj smoczek tetra i kołysanki to w ciągu dnia mają dżemki takie 45min i zastanawiam się czy to dobrze żeby potem w nocy spali???a jak jest u Was?

reklama
A ja dzisiaj kochane mialam baaaaaaaaaardzo dlugi i nie fajny dzien, nawet nie mam sily pisac, zaczelo sie ze odebralam auto z przegladu i jestem 2,500pln lzejsza wrrrrrrrrrrrrrr, a pozniej moja mama dolała oliwy do ognia, wiec na te chwile łeb mi odskakuje od szyji. Klade sie

Witam mamuski:)
ja tu sobie wstałam 6.30 z nadzieją na spokojnie spedzony czas, bo dzieci miały spac do 8 a tu niespodzianka:no::no::no: same nie chciały zostać na łóżku :szok::szok::szok:i już od 7 nie spią tylko mamusi dokazują:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie nocny horror....mali terroryści nie dali mi spać od 4...a wcześniej też wstawałam.....bolące brzuszki,ciśnięcie kupsztala, puszczanie bolesnych bąków to moja zmora....wrrrrrrrrrr wykasńczam się

a jak Ci spali?

wczoraj od 21 do 2.00 potem 5.00 i niby wyspani obudzili się o 7 a teraz przysypiają w bujakach a za ok 30 minut jedzonko:)

Aniu u mnie czesto tez tak bywa, standard to pręzenia i płacze o 6 rano przez ok 30 minut potem spokój a dwa dni temu to o 2 musiałam Filipowi zapodac czopka tak się męczył i płakał:(

a jakie czopki dajesz Renaia?
U nas Stas nie dociaga do 3 godzin miedzy jedzeniam.....non stop by jadł
on na poczatku tygodnia wazylo 4200:szok:
a w nocy to jest kwekanie, stekanie a kupy brak.
Szkoda ze viburcol na recepte, ah mowie Wam.....a takie te nocki byly ok
A jak macie ustawione nocne karmienia tzn, co robicie jak dwije budzi sie jednoczesnie?

czopki glicerynowe pewnie renia daje na kupki...ja też je daje....viburcol to bardziej na kolki...na uspokojenie....

a jak się budzą dwa naraz to ja wkładam jednego do bujaczka lub do huśtawki daje smoka przyciskam smoka pieluchą :) i karmie drugie...a potem ciach następne :) to mój patent....

reklama
Ty, dobre dzisiaj tak zrobie, wezme bujaczek do sypialni...rety nie mam moc zeby przytargac ta hustawke do domu, ona zajmuje tyle miejsca, kurcze

Do góry