reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

dziewczyny, tak czytam o wszystkim itp i powoli chyba zaczynam mieć sieczkę w głowie i zaczynam panikować przed porodem i potem czy sobie dam radę czy będe wiedziala co i jak z maluszkami ;-(

reklama
Tossa dasz rade bo zwyczajnie bedziesz musiala, aj tak samo mialam takie obawy, no alen jak juz dzieci beda na swiecie to sie wszystko zmieni nowe sily i motywacja przede wszystkim.

włAŚnie sie zryczałam bo już nie wiem jak mam się połozyć albo usiąść - koszmar !
mam pytanko, czy wasze maluszki zasypiały same w łóżeczkach i czy czuwałyście czy zostawiałyście je w pokoju i mogłyście wyjść do pokoju obok lub kuchni ? czy potrzebna jest elektroniczna niania w takim przypadku ?

włAŚnie sie zryczałam bo już nie wiem jak mam się połozyć albo usiąść - koszmar !
mam pytanko, czy wasze maluszki zasypiały same w łóżeczkach i czy czuwałyście czy zostawiałyście je w pokoju i mogłyście wyjść do pokoju obok lub kuchni ? czy potrzebna jest elektroniczna niania w takim przypadku ?

Tossa jesli musisz wyjsc do kuchni czy drugiego pokoju czy lazienki cos robic to musisz miec nianie... jak dziecko ulaloby i zaczelo sie krztusic to bys nie uslyszala... :( dla spokoju lepiej miec ;) wiem,ze Ci Ciezko,ale juz blizej niz dalej. trzymaj je do 37 tyg zeby byly dobrze rozwiniete ;@) buzka!!

Tossa wytrzymasz teraz i potem też dasz rady.
Wiem że jest ciężko i niech ten co mówi że ciąza to pryszcz niech nosi taki ciężar i to podwójny, ale wiesz...potem sie tęskni troche do tego brzuszka moze dlatego ze nie pamieta sie tych gorszych chwil.

Raimanka mam pytanko.Widzialam na zdjeciu Milenka ma na nozkach te skarpetko- kapciuszki.Powiedz mi warto je kupic?nie slizgaja sie na podlodze czy kafelkach?

reklama
Gastone,z tych co ma Milena jestem zadowolona, to chyba H&M (nie wiem bo to używane kupiłam), fajna skórka i grubsza podeszwa i dobrze sie jej w tym chodzi, wiec takie akurat u nas fajnie sie sprawdzają bo np kupiłam takie zwykłe Przemkowi to porażka, miekka podeszwa i skarpeta opina bardzo.

Ostatnia edycja:
Do góry