Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas córka urodzona przez cc po terminie, zielone wody, spadki tętna, saturacjj były do 80, trzymali nas tydzień w szpitalu, wykonywali posiew krwi bo podejrzewali jakieś bakterie, nic nie wyszło, oficjalna wersja- Podobno przeszlam przez jakąś infekcje w ciąży (Prawdopodobnie covid) i stad były te spadki, mi wydaje sie, że zwlekali zbyt długo z cc, ale juz jest to nie istotne, chodzimy na obserwacje do neonatologa, córeczka jest zdrowa i nic jej nie dolega![]()
Cześć, moja córka ma już 3 latka i wszystko jest w porządku. Rozwija się prawidłowo, właśnie zaczęła przedszkoleU nas córka urodzona przez cc po terminie, zielone wody, spadki tętna, saturacjj były do 80, trzymali nas tydzień w szpitalu, wykonywali posiew krwi bo podejrzewali jakieś bakterie, nic nie wyszło, oficjalna wersja- Podobno przeszlam przez jakąś infekcje w ciąży (Prawdopodobnie covid) i stad były te spadki, mi wydaje sie, że zwlekali zbyt długo z cc, ale juz jest to nie istotne, chodzimy na obserwacje do neonatologa, córeczka jest zdrowa i nic jej nie dolega![]()