R
Renia144
Gość
Kochane nie mam wgl ochoty na sex nie wiem czemu mam z tym problem.. Sex z mężem raz w miesiącu. Przez to kłótnie. Nie mam wogole ochoty. Doradzcie cos
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam to samo.Kochane nie mam wgl ochoty na sex nie wiem czemu mam z tym problem.. Sex z mężem raz w miesiącu. Przez to kłótnie. Nie mam wogole ochoty. Doradzcie cos
Mam taki sam problem,a ile masz lat?Kochane nie mam wgl ochoty na sex nie wiem czemu mam z tym problem.. Sex z mężem raz w miesiącu. Przez to kłótnie. Nie mam wogole ochoty. Doradzcie cos
Też tak miałam z, pierwszym mężem sex z nim wg nie sprawiał mi przyjemności też czekałam aż skończy i leżałam jak kłoda.... Czekalam aż zasnie i dopiero szłam spać. Wiązek się rozsypał 6 lat temu. Mam Nowego partnera i z nim mi super wg mam ochotę nawet jak jestem zmęczonaNie. Poprostu się przy tym nudzze nie czekam tylko na koniec nw co się dzieje