reklama

"Brzuchatki z Krakowa i okolic"

Frutisek

Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
Dziewczyny Kraków to wielkie miasto...może któraś mieszka gdzieś niedaleko.... ::) .Ja obecnie wynajmuję w Nowej Hucie mieszkanie...ale kto wie gdzie będe za miesiąc... piszczie! :laugh:

reklama
Witaj Frutisku , tak myslalam , ze z Krakowa jestes , poznalam po zdjatku ;) mam oko do scian :)
Ja krakuska od urodzenia , obecnie mieszkam na Krowodrzy Gorce , wynajmujemy mieszkanie , jednak tak jak ty nie wiem gdzie przyjdzie mi mieszkac na stale .
Krakow uwielbiam , moze nie tak bardzow zimie gdzie brudno , szaro i ponuro ale pocieszam sie tym , ze za dwa tygodnie wiosna ;D przynajmniej kalendazowa
pozdrawiam ;)

:laugh: Gorzata77 to w sumie niedaleko.. ;D I jesteśmy na tym samym etapie...ciąży,bo ja jeśli mi się skończył 16 to znaczy że jestem w 17.. prawda?? Powodzenia,a gdzie będziesz rodzić,czy pracujesz i ogólnie,może jakies foto wkleisz,albo swoje brzusio... ::)

Coś bociany upodobały sobie Krowodrza ;D Leniuchuje sobie na L-4, pracuję w hipermarkecie więc dla dobra maluszka sobie odpuściłam :D ( prawie od początku ciąży) Dziwne, że nie trafiłam wcześniej na to forum :laugh: :laugh: Czytam czasmi forum "szpitale" na GW i mam mętlik w głowie, macie jakieś sugestie? " gdzie rodzić?" Jedno jest pewne nie ma w Krakowie szpitala idealnego :( Do takiego wniosku można dojść czytając właśnie "szpitale"..... Myślałyście o szkole rodzenia? Silunia może nawet robimy zakupy w tym smym sklepie :laugh: Frutisku pracuję nad zdjęciem i mam nadzieję, że niedługo nastapi udany finał. Osatnio trochę się zaokrągiłam :laugh: Śmiesznie to brzmi z moich ust, bo całe życie byłam raczej okrągła. Ostatnio przeżyłąm szok w sklepie z odzieżą ciążową, rozmiarówka kończy sie tam na rozmiarze 42, Cóż...........
Pozdrawiam Was gorąco :-*

reklama
Witam wszystkie krakowianki!! ;) Mam na imie Aga jestem w 17tyg i mieszkam na czyżynach .Zamierzam rodzic na galla(MSwiA) ponieważ moj gin tam pracuje, ale sama jeszcze do końca niewiem...jeszcze mam troche czasu.Może ktoś wie coś na temat tego szpitala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry