reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
bardzo ladniutki Kati! Jeszcze taki malutki mi sie wydaje.

No malutki,malutki, ale widzę, że powoli zaczyna byż widać, chodź nikt oprócz męża nie bardzo może zobaczyć:)W sumie to siię ciszę, bo brzuszek powoli rośnie a waga cały czas ta sama....mam nadzieję, że potem nie będzie ogromnego wzrostu wagi przez krótki czas:) http://www.**********/Tasiorek,suwaczek.png

u mnie nadal widać bardziej ciążę spożywczą;-) o spodniach sprzed ciąży już zapomniałam, ale znajomi jeszcze nie widzą brzuszka ciążowego (bluzy z kapturem jakoś sprytnie chyba to tuszują, a że szczypiorem nie jestem, to się jeszcze nie domyślają :-D)

Ja wczoraj byłam zanieść zwolnienie do pracy to jedna koleżanka powiedziala że brzuszek juz taki malutki widac a druga stwierdiła że nic nie widac.Więc opinie rózne.Mnie ucieszyło że ktos juz zauwazył bo w poprzednich ciązach to nic nie był widac dłuuuugo.

(bluzy z kapturem jakoś sprytnie chyba to tuszują, a że szczypiorem nie jestem, to się jeszcze nie domyślają :-D)
To teraz jak pogody sprzyjaja zacznij nosic bardziej przylegajace brzuszek bluzki;-)
napewno cos zauważą hehe:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry